Ruilen voor een gratis garderobe

Leuke kledingruilacties door heel Nederland

Winkelen Nieuws door

archief oud artikel 29 maart 2012 Trends Een gezellig en leerzaam avondje hoeft niets te kosten. Pluk een leuk kledingstuk uit de kledingkast en kom deze ruilen voor iets anders op het Not Fair fashion event. Deze kledingruilquiz is niet alleen gezellig, maar ook leerzaam. Ervaar zelf dat het er in de kledingindustrie niet helemaal eerlijk aan toegaat.

Door heel het land liggen de tweedehands kledingstukken klaar voor een heuse strijd tijdens een Not Fair fashion event. De deelneemsters nemen het tegen elkaar op in een quiz, om uiteindelijk het gewilde kledingstuk te bemachtigen. Hierbij is het de bedoeling dat ze ook een les leren, namelijk dat het er in de kledingindustrie niet altijd eerlijk aan toe gaat. Het motto is: laat je uitbuiten! Neem een tweedehands topstuk mee en krijg gratis toegang. Niets in de kast? Betaal dan vijf euro om mee te doen.

Alkmaar

Bij de Bagels & Beans in Alkmaar ruilen de kleren op 30 maart van eigenaar. Alle deelneemsters nemen minimaal drie en maximaal vijf kledingstukken mee. Ook schoenen, tassen en sieraden doen mee, maar deze tellen voor een half kledingstuk. Ook meedoen? Aanmelden kan via de website. Zo heb je een nieuwe garderobe, op een duurzame manier. Voor meer kledingruilfeestjes door heel Nederland kijk op de website van Not Fair fashion event.

En om de zomergarderobe helemaal compleet te maken heeft DagjeWeg.NL leuke winkeltjes verzameld.

Laatst gewijzigd: 2012-03-29 16:50:59 · Gepubliceerd: 29 maart 2012 - 134

Dit past bij 'Ruilen voor een gratis garderobe'