Nog meer tijgers in Beekse Bergen

Britt Dekker opent nieuw tijgerverblijf

Safaripark Beekse Bergen Nieuws door

archief oud artikel 12 april 2012 Natuur Het is feest voor de vier tijgers uit Safaripark Beekse Bergen. Vandaag krijgen zij een heel nieuw verblijf. En niemand minder dan jungle-expert Britt Dekker is de eerste die hier een kijkje mag nemen.

Het nieuwe thuis van de tijgers uit Safaripark Beekse Bergen bestaat uit drie ruimtes en is in totaal wel zevenduizend vierkante meter groot. Een bezoekje aan dit verblijf is heel spannend. Doordat je op de achtergrond geen andere bezoekers ziet, lijkt het net alsof je alleen bent met de tijgers. Ook zie je achter elk stukje bos weer een heel nieuw panorama. Britt Dekker opent het nieuwe tijgerverblijf. Door haar deelname aan het tv-programma Echte meisjes in de jungle is ze nu een echte jungle-expert.

Franse tijger

In het oude verblijf woonden al vier tijgers. Maar doordat het nieuwe onderkomen nu zo groot is, is er ruimte voor nog meer tijgers. Er is al een nieuwe bewoner uit Frankrijk overgekomen. En later dit jaar verwacht het park nog twee tijgers uit Italië.

Met de auto

Safaripark Beekse Bergen is het grootste wildlife park van de Benelux. Erg leuk is dat je met je eigen auto door het park mag rijden. En zo kan het gebeuren dat er ineens een jachtluipaard langs je auto loopt. Dat is nog eens spannend!

Jungle-expert Britt Dekker is de eerste die hier een kijkje mag nemen

Laatst gewijzigd: 2012-04-11 14:51:30 · Gepubliceerd: 12 april 2012 - 239