Dagje vol waterplezier

DagjeWeg.NL in het teken van waterplezier

Waterplezier Redactioneel door

archief oud artikel 31 mei 2012 Toerisme Spetteren, zwemmen, varen of surfen: het water biedt vertier voor iedereen. Daarom staat DagjeWeg.NL de komende maand in het teken van waterplezier. Vaar over de beroemde Binnendieze in Den Bosch of zoek het avontuur op een surfplank.

 
DagjeWeg.NL
DagjeWeg.NL op Facebook

Waterplezier op DagjeWeg.NL

Varen, zwemmen, surfen, duiken, raften; op en in het water beleef je urenlang waterplezier. DagjeWeg.NL staat een maand lang in het teken van water en vond de leukste kletsnatte uitjes. Trek een bikini, zwembroek of wetsuit aan en kies het ruime sop!

Surfen in Nederlandse wateren

Golfsurfen in Nederland: het kan echt! Met een goede wind en de juiste stroming ontstaan er gemakkelijk golven van een paar meter hoog. Een redacteur van DagjeWeg.NL ging de uitdaging aan...

Surfen
 

Kies het ruime sop met een bootje

Hang met je voeten in het water en voel de wind door je haar gaan. Varen is heerlijk! Niet gezegend met een eigen boot? DagjeWeg.NL vond leuke ideeën voor een zonnig dagje op het water. Pannenkoeken eten, skûtsjesilen, of lekker gondelen!

Varen
 

Zwemmen in een openluchtzwembad

Het wordt steeds een beetje warmer in Nederland. De zomer is in zicht! Neem een duik in een openluchtzwembad en geniet van dit heerlijke weer. Kijk voor een openluchtzwembad bij jou in de buurt in dit handige overzicht.

Zwembad
 

Waterig dagje uit dit weekend

Geen extra vrij dagje dit weekend, maar toch is er genoeg leuks te doen! Bekijk de mooiste stoomschepen in Dordrecht, neem een kijkje achter de schermen van een bouwplaats of ga lekker naar het Vondelpark. Fijn weekend!

Weekend

Nog meer tips voor waterplezier

Nog steeds geen uitje gevonden? Bekijk dan deze nieuwste tips van DagjeWeg.NL. Daar zit vast iets leuks tussen!

Jaar van het water in Zuiderzeemuseum

Het water op met Blue Boat Company

Rondvaart van anderhalf uur over de Rijn

Bootexcursie naar Kinderdijk

Jaar van het water in Zuiderzeemuseum Het water op met Blue Boat Company Rondvaart van anderhalf uur over de Rijn Bootexcursie naar Kinderdijk

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 31 mei 2012 - 242