Schilderfestival Noordwijk

Honderd kunstschilders tonen hun verfkunsten

Creatief dagje weg! Nieuws door

archief oud artikel 18 juni 2012 Cultuur Noordwijk, Zuid-Holland Bewonder het werk van ruim honderd kunstschilders op en rond de boulevard in Noordwijk. Het zevendaagse Schilderfestival Noordwijk is weer begonnen! Koop een mooi kunstwerk, zit model voor een nieuw schilderij of ga zelf lekker klodderen op het doek.

Noordwijk is bezaaid met zwiepende verfkwasten, liters verf en vrolijke kunstschilders. Op en rond de boulevard staat het Schilderfestival Noordwijk met als thema 'Zomergasten'. Zeven dagen lang draait het hier om de schilderkunst. Ruim honderd kunstenaars schilderen met hun ezels op het strand en elk schilderij kan direct gekocht worden of komt te hangen in de doorlopende tentoonstelling 'Noordwijk Nat'. Volg een leerzame masterclass of een kinderworkshop in de speciale festivaltent naast de vuurtoren of leer model zitten in het atelier.

Praktische informatie

Het Schilderfestival Noordwijk duurt van 18 tot en met 24 juni en staat op de Koningin Wilhelmina Boulevard, op het strand en in de duinen. De grote opening is maandagavond vanaf 19:00 uur. De entree tot het festival is gratis.

Ontdek de leukste creatieve uitstapjes bij DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:39 · Gepubliceerd: 18 juni 2012 - 183