1

Opera op het picknickveld

Leuke activiteiten tijdens het Holland Festival

Dagje uit in Amsterdam Nieuws door

archief oud artikel 25 juni 2012 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Het bruist in Amsterdam tijdens het Holland Festival. Geniet van het internationale podiumkunstenfestival, wat elk jaar weer voorstellingen van hoog niveau samenbrengt.

Kom naar het Holland Festival, een combinatie van verschillende kunstvormen en voorstellingen van hoog internationaal niveau. Verspreid door Amsterdam staan de meest uiteenlopende acts opgesteld. Geniet vandaag van een Video Portrait Gallery in Muziekgebouw aan 't IJ of neem een picknickmand mee en geniet van Wagners opera Parsifal in het Oosterpark. De opera speelt in Het Muziektheater Amsterdam, maar wordt live uitgezonden op een groot scherm in het park.

Praktische informatie

De videovoorstelling van Marina Abramović draait om 10:00 uur 's ochtends in Muziekgebouw aan 't IJ. De uitzending van de opera begint om 17:30 uur in het Oosterpark. Beide activiteiten zijn gratis te bezoeken. De opera wordt opgevoerd in Het Muziektheater Amsterdam, maar voor deze uitvoering zijn geen kaarten meer beschikbaar. Het Holland Festival duurt nog tot en met 28 juni.

Genieten van nog meer voorstellingen? Check dan de DagjeWeg.NL Kalender voor de leukste activiteiten!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:39 · Gepubliceerd: 25 juni 2012 - 110