Cowboys in Den Haag

Terug in de tijd met Dutch Western Riding Festival

Dutch Western Riding Festival Nieuws door

archief oud artikel 18 september 2012 Cultuur Den Haag, Zuid-Holland Meer dan zevenhonderd trappelende paarden brengen bezoekers terug naar de tijd van cowboys in de Uithof in Den Haag! Het Dutch Western Riding Festival is begonnen!

Dit jaar wordt alweer voor de tweede keer het Dutch Western Riding Festival georganiseerd. De traditionele ijshockeybaan van De Uithof is omgetoverd tot wedstrijdarena en de schaatsbaan is nu de plek voor paarden om tot rust te komen tussen het stro. Het Dutch Western Riding Festival is een bijzonder western evenement, dat bezoekers terug brengt naar de tijd van cowboys en indianen. Elke dag is het genieten van prachtige shows door amateurs en professionals.

Anky van Grunsven

Woensdagavond geeft amazone Anky van Grunsven een dressuur demonstratie. Wat veel mensen misschien niet weten is dat zij naast dressuur amazone, ook een echte westernrider is. Tijdens de demonstratie is te zien hoe dicht dressuur bij het western riding ligt.

Het Dutch Western Riding Festival duurt nog tot en met 23 september 2012. Elke dag zijn er shows. Je kunt kiezen voor een dagkaart of een kaart voor de hele week.

Ook Anky van Grunsven komt langs!
Liever op een wat rustigere manier genieten van paarden? Ga dan eens mee met een leuke huifkartocht.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 18 september 2012 - 478