Winkelen in een woonwalhalla

Woonbeurs Amsterdam |  deel via WhatsApp | Nieuws door

RAI ruimt op voor Woonbeurs Amsterdam

25 september 2012 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland De dagen worden donkerder, buiten wordt het kouder: tijd om je huis gezellig te maken. De mooiste spullen en de nieuwste woontrends zijn te vinden op de Woonbeurs in Amsterdam. Vanaf vandaag is de RAI zes dagen lang één groot woonwalhalla!

Loop ook eens door een compleet ingericht huis

Na een bezoekje aan de Woonbeurs in Amsterdam heeft iedereen het mooiste huis van Nederland. Zes dagen lang is de RAI omgetoverd tot één groot woonwalhalla. Op de beurs lopen overal professionele interieurstylistes rond die de beste tips geven voor elk huis. Maar het leukste is toch wel de ingerichte woonhuizen van woonbladen. More Than Classic heeft een huis ingericht in City Chic-stijl, ariadne at Home maakte haar huis op en top romantisch en met Home and Garden is het relaxen op een prachtige houten veranda.

Meet the bloggers

Veel woontips zijn te vinden op websites of op blogs. Vaak zijn de mensen achter deze websites totale onbekenden, maar nu niet meer! Op de Woonbeurs ontmoet je allerlei bekende bloggers die klaarzitten in hippe huiskamertjes om alle vragen te beantwoorden. Elke dag zitten er weer andere woonbloggers op de spreekstoel.

Woontheater

Neem ook eens een kijkje in het Woontheater. Hier staan ontwerpers en trendwatchers in de spotlights om te laten zien hoe je je huis helemaal klaar maakt voor de herfst, of hoe je bijvoorbeeld meer kans maakt om je huis te verkopen. Reserveren voor het Woontheater hoeft niet.

Woonbeurs Amsterdam is te bezoeken van 25 september tot en met 30 september 2012. Volwassenen betalen 18,50 euro voor een entreekaartje, kinderen 7,- euro.

Vind nog veel meer leuke uitjes in Amsterdam!

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-09-24 08:32:27 - 211