Weekend met vriendinnen

Vriendinnendag | Redactioneel door

Aan het strand, in de sauna of ver weg in het bos

8 november 2012 Toerisme Landelijk Voor altijd vriendinnen, beloof je elkaar op school. Maar wanneer het echte leven is begonnen en de mannen, kinderen en het werk de tijd opslokken, blijft er weinig tijd over voor elkaar. Echte vriendinnen zorgen ervoor dat de vriendschap niet doodbloedt, maar springlevend blijft! Tijdens een gezellig weekendje weg drijven vergeten herinneringen weer naar boven en lachen en huilen jullie weer als vanouds, samen.

De bossen van Appelscha omgeven het knusse Boshuis Nij Hildenberg, waar de tijd lijkt stil te staan en toch ook te vliegen. Bij de eerste stappen in het frisse interieur vinden gasten rust. Een comfortabele oase, waar goede gesprekken als vanzelf beginnen. De kamers zijn voorzien van zachte bedden voor een goede nachtrust en keuken is voldoende uitgerust om een goede maaltijd op tafel te kunnen zetten. Geen keukenprinsessen in huis? In Appelscha zijn ook voldoende restaurants te vinden. Bij thuiskomst na een uitgebreid diner gaat natuurlijk de open haard aan en dampt de chocolademelk in enorme mokken. Een weekendje om helemaal bij te komen!

In de buurt:

Zuivere ontspanning

Neem vriendinnen mee voor een welverdiende portie ontspanning. In Spa Zuiver vinden jullie zeker een stukje paradijs, waar de alledaagse bezigheden niet meer in je hoofd opkomen. Spa Zuiver is een oase van verwennerij en rust. Kom met z'n allen tot rust in één van de sauna’s en ontspan in de hot tub of een van de whirlpools. Pure weldaad voor je lichaam en geest is een persoonlijk badritueel in de traditionele hamam. Na zo'n dagje relaxen roept het zachte bed in één van de 31 kamers van het hotel.

In de buurt:

Uitwaaien aan het strand

Bij het zien van het strand en de zee verdwijnen alle beslommeringen naar de achtergrond. Waai met z'n allen lekker uit en geniet van een verblijf in Vakantiepark Villaparc Duynopgangh. Op nog geen vijfhonderd meter afstand van het strand en de zee ligt dit kleinschalige en luxueuze park. Het park bestaat uit mooie strandvilla's met rieten daken. Omringd door imposante duinen is Villaparc Duynopgangh een prachtige plaatje. Ga genieten van het onbezorgde strandleven, terwijl u op het heetst van de dag even in uw eigen villa een uiltje kan knappen.

In de buurt:

Laatst gewijzigd: 2018-10-09 17:08:12 · Gepubliceerd: 2012-09-28 14:18:45 - 5838