1

Op stap met de baas

Actieve en uitdagende personeelsuitjes

Bedrijfsuitjes Redactioneel door

archief oud artikel 1 oktober 2012 Zakelijk De verhalen van vakantie vervagen langzaam en iedereen is alweer vol aan de bak. Een mooie tijd om nieuwe ideeën uit te voeren en het team te versterken. En hoe begin je het seizoen goed? Met een bedrijfsuitje natuurlijk! Dit zijn de leukste ideeën van DagjeWeg.NL.

 
 
DagjeWeg.NL
Inspiratie voor een bedrijfsuitje!

Op stap met de baas

Iedereen is terug van vakantie en zit bruinverband, of alweer verbleekt, op de werkplek. Een mooi moment om het nieuwe seizoen fris te starten en de saamhorigheid onderling te vergroten. Tijd voor een bedrijfsuitje! DagjeWeg.NL bruist van de ideeën.

Bier proeven

Verplaats de vrijdagmiddagborrel naar het pittoreske Arcen en ontdek het brouwproces van de bieren van Hertog Jan. De rondleiding begint bij de bron, waar het lekkerste water van Limburg vandaan komt. Dit water eindigt namelijk als smakelijk bier! En daar mag iedereen natuurlijk van proeven.

Hertog Jan
 

Schitter in een commercial

Samen iets unieks produceren gaat als vanzelf bij TVworkshop.nl. Kruip achter de camera en laat collega's schitteren op de set van een commercial, lipdub of een soap. Samen het script schrijven levert vaak al hilarische momenten op! Dat belooft wat voor het eindresultaat...

Video
 

Toeren met Mini Coopers

Verken het prachtige landschap van Drenthe met een luxe Mini Cooper van Minitours. Een stijlvolle, tijdloze auto met bijzondere rijeigenschappen. Beleef de overweldigende en woeste natuur van de Drentse Hooglanden, rij langs de bekende hunebedden of neem een kijkje in de Hunzevallei. Fijne reis!

Minitour
 

Vliegen met roofvogels

Brute oerkracht en ingetogen elegantie gaan hier hand in hand. Op de Valkerij Maneges werken ze vol passie met verschillende roofvogels. Ook deel uit maken van dit mooie spel tussen mens en dier? Beleef het samen collega's tijdens een roofvogelworkshop of speciale teambuilding bij Birds@Work. Overal in Nederland!

Valkerij

Nog meer ideeën

Survival in Almere

Baantjer Speurtocht Amsterdam

Soex en DAF Toertochten

Quad rijden in Friesland

Survival in Almere Baantjer Speurtocht Amsterdam Soex en DAF Toertochten Quad rijden in Friesland
 
 

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 1 oktober 2012 - 77