Boemelen met de baas

Ideeën voor bedrijfsuitjes en teambuilding

Bedrijfsuitje Redactioneel door

archief oud artikel 5 oktober 2012 Toerisme Fris en fruitig zetten de collega's de schouders eronder. Geen vakantieverhalen meer, maar nieuwe ideeën en hard werken. En om alle neuzen definitief dezelfde kant op te krijgen organiseer je een bedrijfsuitje!

 
Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
 

Weg met de baas

Leden van de personeelsvereniging opgelet! Alle bureau's zijn weer bezet en de collega's zetten fris en fruitig de schouders eronder. Eén tip om het nieuwe seizoen echt samen te beginnen: regel snel een bedrijfsuitje!

Dutch Water Dreams

Bij Dutch Water Dreams weten ze hoe het werkt. Zet een team samen in een raft en smijt ze in een woeste zee. Weten ze met z'n allen heelhuids de wal te bereiken? De ultieme teambuilding! En hartstikke leuk natuurlijk...

Raften
 

Geploeter op de scooter

Deze glanzende scooters zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook muisstil en milieuvriendelijk. Een verantwoord uitje dus! Stap meteen op de scooter en ga aan de slag met een uitdagende GPS-route dwars door de Biesbosch.

Scooter
 

Creatief aan de slag

Bij Fort de Hel sturen ze je deze winter niet naar buiten. De hele groep gaat lekker binnen creatief aan de slag met schilderen op glas. Het leuke van deze techniek is dat het altijd lukt! En na deze inspanning wacht een smakelijk diner, zodat iedereen met een volle buik en een kunstwerk naar huis gaat.

Schilderen
 

Op grote hoogte

Zelfs de meeste luie collega moet aan de bak in Klimpark Fun Forest Venlo. Klauterend langs touwladders, bruggen en tokkelbanen zoekt iedereen een weg naar het hoogste punt op 15 meter. Knoop er nog wat stevige teambuilding aan vast en de neuzen staan gegarandeerd dezelfde kant op.

Klimmen

Inspiratie voor bedrijfsuitje

Nog niets gevonden? Dan staat hier misschien iets tussen! Of kijk voor alle bedrijfsuitjes op DagjeWeg.NL.

Kaas maken bij de Boerinn

GPS Spel Amsterdam

Rijden met een Tuk Tuk

Smartlappen zingen

Kaas maken bij de Boerinn GPS Spel Amsterdam Rijden met een Tuk Tuk Smartlappen zingen
 

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 5 oktober 2012 - 254