Dromen van een weekendje weg

Weekendje weg Redactioneel door

archief oud artikel 1 november 2012 Toerisme Voor een weekendje echt ontspannen is maar weinig nodig. Een lekker bed, een ontbijtje en een mooie omgeving zijn meestal voldoende. Gelukkig zit DagjeWeg.NL vol met leuke locaties: van knusse bed & breakfast's tot luxe hotels. Boek meteen en verheug je op een paar daagjes weg!

 
Lees deze nieuwsbrief online
 
DagjeWeg.NL
 
 

Weekendje weg

Slapen, eten, werken, weekend en weer door! De sleur slaat al snel toe in het alledaagse ritme. Vergeet alle rompslomp en boek een weekendje weg. In een romantisch oord, een grappige pipowagen of in een hotel. Op DagjeWeg.NL is alles te vinden voor een weekendje weg.

Dagje uit dit weekend

De herfstvakantie is voorbij, maar in het weekend valt er van alles te beleven. Bezoek zaterdagnacht een museum in Amsterdam, geniet van Zwitserse kaasfondue bij SnowWorld of stap in een simulator van een Boeing 747 bij Aviodrome. Fijn weekend!

Weekend
 

Voordelig naar Phantasialand

Een weekendje over de grens? Blijf dan in de buurt van Phantasialand! Een weekend wordt namelijk nog leuker met een bezoekje aan dit attractiepark. En laat DagjeWeg.NL nu net tickets met korting voor Phantasialand hebben.

Phantasia
 

Slapen bij de boer

Het eten uit pakjes en het betonnen uitzicht in de stad begint soms te vervelen. Dan is het tijd voor een weekje back to basics. Terug naar het echte leven, ver buiten de stad, naar het uitgestrekte platteland. Kies dan voor een verblijf Het Betere BoerenBed! Wij gingen je voor...

BoerenBed
 

Nachtje op een molenzolder

Een modern en onpersoonlijk hotel is misschien niet ideaal voor een ontspannen weekendje weg. En bovendien barst Nederland van de bijzondere bed & breakfast's. Slaap eens een nachtje op een molenzolder of in een voornaam landhuis.

Erfgoed

Meer weekendjes weg

Luxe hotel De Bonte Wever Assen

Overnachten in prachtig Schoorl

Weekendje Brabant

Overnachten in een luxe lodge

Luxe hotel De Bonte Wever Assen Overnachten in prachtig Schoorl Weekendje Brabant Overnachten in een luxe lodge
 

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 1 november 2012 - 314