Psst, het is bijna Valentijn!

Een romantische stedentrip naar Leuven, Brugge, Parijs of Mechelen

Valentijnsarrangementen   Redactioneel door

21 januari 2013 Toerisme Natuurlijk zeg je elke dag dat je van d'r houdt en natuurlijk laat je dat al op alle mogelijke manieren weten. Daar is geen dag als Valentijnsdag voor nodig. Maar zou het toch niet leuk zijn om haar om deze dag extra te verrassen? Met een weekendje naar Parijs, Leuven, Brugge of Mechelen bijvoorbeeld!

Samen een weekendje weg, dan laait de liefde gegarandeerd weer op. Helemaal als je in een romantische stad als Parijs of Brugge bent! Kies één van de mooie Valentijnsarrangementen om de dag van de liefde te vieren.

Weekendje naar Parijs

Geen stad is zo romantisch als Parijs. Verliefde stelletjes zoeken het hele jaar door de stad van de liefde op voor de betoverende architectuur, de gezellige café's en natuurlijk de beroemde Eiffeltoren. Voor wie met originele verhalen terug wil komen heeft Pharos Reizen een 3-daags Valentijnsarrangement samengesteld. Compleet met twee overnachtingen in een luxe hotel, een ballonvaart en een tocht over de Seine! Daar kun je mee aankomen! Boek een romantisch weekendje naar Parijs!

Bier drinken in Mechelen

Het Vlaamse Mechelen is nog niet bekend bij het grote publiek, maar daarom niet minder dan welke stad ook. Samen kuier je hier hand en hand overal heen, van de gezellige Markt tot één van de vele musea. En natuurlijk wacht er onderweg regelmatig een lekker pintje. De Mechelaren staan bekend om hun liefde voor bieren en daar genieten gasten volop van in de brouwerijen en café's. Proost samen op de liefde met een Valentijnsarrangement naar Mechelen! Inclusief twee overnachtingen, uitgebreid ontbijtbuffet, hammam en vier pintjes op verschillende locaties.

Leuven

Een eveneens onontdekte parel in het Belgische is Leuven. Deze eeuwenoude universiteitsstad is een toevluchtsoord voor verliefden, die prompt verliefd worden op de omgeving. Jonge stelletjes en de jonge harten zoeken hun heil in één van de vele studentenkroegen om elkaar onder het genot van een biertje diep in de ogen te staren. Boek een 3-daagsarrangement en ontdek de stad samen.

Brugge

Verdwaal samen in het romantische Brugge, vol kronkelende straatjes en kanaaltjes en prachtige oude architectuur. Tijdens een verblijf in een oud klooster is het thuisfront binnen enkele uren totaal vergeten. Gebrandschilderde ramen, houten balken en antieke haarden geven je het gevoel in een andere wereld te zijn beland. Proef van de overheerlijke Belgische chocolade en neem alle tijd om Brugge te verkennen. Boek een weekend naar Brugge en krijg naast twee overnachtingen een entreeticket voor een attractie naar keuze.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-01-18 16:51:14 - 1492