Tips voor Radio 10 Gold

De leukste tips voor jouw zondag!

Radio 10 Gold Nieuws door

archief oud artikel 2 februari 2013 Toerisme Zet op zaterdag om 12:10 uur je radio op Radio 10 Gold. Dan vertelt de redactie van DagjeWeg.NL aan presentator Eddy Keur wat de leukste tips voor het weekend zijn. Was je net te laat, of heb je het niet goed verstaan? Lees alle tips hier even na. Fijn weekend!

Beluister het fragment op Radio 10 Gold!

Zaterdag

Meezingen met Maria

Do-re-mi en Edelweiss klinken de meeste mensen wel bekend in de oren. Zing jij deze klassiekers uit de Sound of Music het liefst keihard mee? Dan is de Meezingbioscoop een fantastisch avondje uit! Neem een bosje verse edelweiss mee, een telegram, een zaklamp en een fluitje en in de Meezingbioscoop beleef je de Sound of Music als nooit tevoren. Zaterdag is er een voorstelling en Leiden en op zondag zingen de gasten in Gouda uit volle borst mee.

Meezingbioscoop Sound of Music
Zaterdag 2 februari in Leiden en zondag 3 februari in Gouda.
Toegang: vanaf € 27,50.

Woudagemaal weer open!

Het Woudagemaal in Lemmer doet sinds donderdag 31 januari weer zijn vertrouwde werk. Door de hoge waterstand en de verwachte regenval is besloten het gemaal aan te zetten. Voor publiek hartstikke leuk, want dit is een indrukwekkend schouwspel! Waarschijnlijk blijft het gemaal een dag of drie tot vijf open voor bezoek, maar actuele gegevens zijn te vinden op de website.

Het Woudagemaal
Waarschijnlijk tot en met 3 februari 2013.
Toegangsprijzen: gratis

Zondag

Winkelen in Utrecht

Winkelen in winkelcentrum Hoog Catharijne is dit weekend wel heel gezellig! Het Utrechtse winkelcentrum lijkt op een gezellige woonkamer, met zachte banken om op neer te ploffen en de geur van een vers kopje koffie. Hoog Catharijna is de Huiskamer van Utrecht! Dit winterse festival brengt webshops, fashion, vintage en lokale kunstenaars bijeen op één grote markt. Dat betekent lekker struinen tussen vintage hebbedingen, fairtrade kinderkleding en een bijzonder kopje koffie van de KoffiePyscholoog. Op zondag is de Huiskamer het domein van de kinderen, die luisteren naar de mooiste verhalen in het verteltheater.

de Huiskamer van Utrecht
2 & 3 februari 2013.
Toegang: gratis.

Op bezoek in Sesamstraat

Schuif gezellig aan bij Sesamstraat in het Limburgs Museum! De kinderen kijken hun ogen uit in deze tentoonstelling, want ze lopen ineens in het 'echte' Sesamstraat. Ze herkennen het decor van het geliefde kinderprogramma vast en zeker! In Tommie's auto mag iedereen even zitten en wie durft, gluurt stiekem over het muurtje van buurman Baasje. En Pino wil maar wat graag verstoppertje met je spelen? Op zondag 3 februari organiseert het museum een spetterend feest met speciaal bezoek uit Sesamstraat. Ook zo benieuwd wie dat dan is? Zorg dan dat er bij bent!

Sesamstraat in het Limburgs Museum.
Van 1 februari tot en met 1 september 2013.
Toegang: € 10,- voor volwassenen en € 7,- voor kinderen.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2 februari 2013 - 120