Avontuurlijke vakantie bij de boer

Het Betere BoerenBed Redactioneel door

archief oud artikel 15 februari 2013 Toerisme Een weekje eruit in het voorjaar of alvast dromen van de zonnige weken in de zomervakantie. Boek een vakantie bij de boer en slaap in Het Betere BoerenBed. Een avontuurlijke vakantie voor het hele gezin.

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Download de DagjeWeg.NL-app!

Vier vakantie bij de boer!

Het geluid van kakelende kippen vervangt het lawaai van toeterende auto's. Het grijze beton maakt plaats voor uitgestrekte, groene weiden. En dat terwijl je wakker wordt in een bedstee. Goedemorgen, je bent op een boerderij! Geniet van een paar heerlijke nachten bij een van de boerderijen van Het Betere Boerenbed!

Reportage: Back to basics bij de boer

Het eten uit pakjes en het betonnen uitzicht in de stad begint soms te vervelen. Dan is het tijd voor een weekje back to basic. Terug naar het echte leven, ver buiten de stad, naar het uitgestrekte platteland. Op boerderij De Kalverweide staan boer Goos en boerin Femmie de stadsgasten met open armen op te wachten. Het slaapt hier heerlijk op Het Betere BoerenBed.

Reportage

Baad in boerenweelde

Boeren, koeien en platteland. Voor de gemiddelde stadsmens klinkt dit waarschijnlijk niet als een ontspannen en luxe vakantie. Maar ook op de boerderij weten ze wat genieten is. De Heerenboeren Tenten van Het Betere Boerenbed zijn namelijk uitgerust met een eigen douchetent en een BoerenBad. Dat betekent genieten onder de sterrenhemel van heerlijk warm water!

BoerenBad

Omringd door Friese schapen

Op het prachtige Waddeneiland Terschelling staan sinds kort ook BoerenTenten. Hier ontvangen Gerben en Jolanda Bakker gasten graag op hun schapenboerderij De Zeekraal. Omringd door ruim 250 Friese melkschapen is hier altijd wat te beleven. Proeven van schapenkaas, lammetjes aaien en natuurlijk naar het strand, wat op 10 minuten verderop ligt.

Terschelling

Droomvakantie voor kinderen

Voor kinderen is een vakantie bij de boer in één woord fantastisch! Ravotten in de buitenlucht, overal dieren en slapen in een tent. Er bestaat voor hen werkelijk geen groter avontuur. Op de ene boerderij kun je met een huifkar mee en bij de andere mag je kalfjes voeren of pony rijden. Kies een boerenavontuur voor de hele familie en boek meteen!

Boerenbed

De leukste boerderijen

Slapen bij de boer op Texel

Slapen bij de boer op de Veluwe

Slapen bij de boer in Zeeland

Slapen bij de boer in de Betuwe

Slapen bij de boer op Texel Slapen bij de boer op de Veluwe Slapen bij de boer in Zeeland Slapen bij de boer in de Betuwe
 

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-02-15 10:33:38 - 499