Voorjaarsvakantie: één groot feest!

Voorjaarsvakantie door

archief oud artikel 21 februari 2013

DagjeWeg.NL
Download de DagjeWeg.NL-app!

Voorjaarsvakantie: één groot feest!

Voor een groot deel van Nederland zit de voorjaarsvakantie er weer bijna op. Maar voor sommigen begint het feestje nu pas. Hoe je week er ook uitziet, voor elk vrij uurtje heeft DagjeWeg.NL de leukste tips. Lees de nieuwsbrief en trek eropuit!

Dagje uit dit weekend!

Met dit bomvolle weekend gaan we knallend het laatste deel van de voorjaarsvakantie in. Geniet van Italiaanse hapjes op de beurs TuinIdee, ontmoet apendeskundige Jane Goodall in de Apenheul en maak een heerlijke wandeling in Natuurpark Lelystad. Fijn weekend!

Weekend

Eropuit in de voorjaarsvakantie

DagjeWeg.NL heeft ook leuke tips voor de voorjaarsvakantie. Ontdek hoe het is voor een blinde om carnaval te vieren in het muZIEum, ga wadlopen, of verkleed je als jonkvrouw en ga gratis naar het Muiderslot.

Voorjaar

Tips voor kids

Als het hele gezin een dagje uit gaat, is het feest! Maar waar gaat de reis naar toe? Iedere keer weer een lastige kwestie. Altijd leuk: naar de dierentuin of naar het pretpark. Maar het uit-met-kinderen-prikbord van DagjeWeg.NL geeft nog veel meer andere tips. Altijd de leukste uitstapjes van het seizoen. Ook voor de voorjaarsvakantie.

Kids

Jan Taminiau in het Centraal Museum

Kom in dit laatste weekend van de voorjaarsvakantie naar het Centraal Museum in Utrecht. Daar staat de spijkerbroek centraal. Doe mee met een leuke workshop en maak van je oude spijkerbroek een hip kraagje. En goed onthouden: zondag komt de bekende ontwerper Jan Taminiau langs!

Spijkerbroek

Nog meer tips voor de voorjaarsvakantie!

Tapijtmuseum

Stedelijk Museum Schiedam

Mini Cooper Tour

Toeren met een panoramawagen

Tapijtmuseum Stedelijk Museum Schiedam Mini Cooper Tour Toeren met een panoramawagen
Footer achtergrond

Bekijk deze nieuwsbrief online | Uitschrijven

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 21 februari 2013 - 397