Tips voor een ijskoud weekend

 
Redactioneel door

Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL!

15 maart 2013 Cultuur De lente lijkt nog ver weg, dus probeer te genieten van dit koude winterweer. DagjeWeg.NL heeft weer een paar leuke tips. Bezoek een muzikaal museum, boek alvast een weekendje weg met Pasen of gluur door een telescoop. Fijn weekend!

DagjeWeg.NL
Download de Android DagjeWeg.NL-app!

Warme uitjes voor een ijskoud weekend

De lente lijkt nog ver weg en het is nog steeds ijskoud in Nederland. Dus probeer maar gewoon te genieten van het koude winterweer, DagjeWeg.NL helpt! Bezoek een muzikaal museum, boek alvast een weekendje weg met Pasen of gluur door een telescoop. Lees de nieuwsbrief online!

Thomas de Stoomlocomotief in het Spoorwegmuseum

Ontmoet de echte Thomas de Stoomlocomotief in Het Spoorwegmuseum van 9 mei tot en met 12 mei 2013. Ook Emily en Henry zijn van de partij. Kijk op www.spoorwegmuseum.nl.

Thomas

Dagje uit dit weekend!

Ook dit weekend is het nog behoorlijk koud in Nederland. Blijf daarom lekker binnen. Bekijk de mooiste sterren bij Sonnenborgh, bewonder een broche van 77 miljoen euro op Tefaf Maastricht of vind inspiratie voor je droomhuis. Fijn weekend!

Weekend

Het is de toon die muziek maakt

In sommige musea is het nooit stil. Het repertoire van Museum Speelklok varieert van Weense wals tot smartlap en in het Palingsoundmuseum ontdek je hoe de Volendammers aan hun gouden keeltje komen. Laat je meevoeren met de klanken van al deze muzikale musea!

Muziek

Weekendje Ardennen met Pasen!

Pasen komt steeds dichterbij. Boek nu alvast een heerlijk weekendje weg met hele gezin naar de Belgische Ardennen! Geniet van je vrije dagen in een gezellige stacaravan tussen de historische steden Bouillon en Bastogne. Het verblijf is inclusief een kanotocht en een challengeparcours!

Pasen

Nog meer leuke groepsuitjes!

Creatieve bedrijfsuitjes bij Ateliers Westerdok

Blokarten, cocktails en dineren

Fierljeppen of een zeilregatta

Mountainbiken in de sneeuw

Creatieve bedrijfsuitjes bij Ateliers Westerdok Blokarten, cocktails en dineren Fierljeppen of een zeilregatta Mountainbiken in de sneeuw

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-03-14 13:57:35 - 377

Dit is interessant