Apenheul is weer open!

Doodshoofdaapjes blijven nog even binnen

Apenheul Nieuws door

archief oud artikel 25 maart 2013 Natuur Apeldoorn, Gelderland Van de lente is buiten weinig te merken, toch opent Apenheul vandaag de deuren voor een nieuwe seizoen. Trek een paar warme handschoenen aan en geef de aapjes een warm welkom!

Iedereen is helemaal klaar met de kou, de sneeuw en de snijdende wind. Lente is wat we willen. Ook de doodshoofdaapjes uit de Apenheul balen van het koude weer. Zij zouden vandaag op de eerste openingsdag van Apenheul een spetterende rentree maken, maar door de koude temperaturen gaat dat feestje niet door. "Het welzijn en de gezondheid van de dieren gaat voor ons boven alles. Zodra het weer het toelaat mogen de apen lekker naar buiten", laat de Apenheul in een reactie weten.

Gratis warme drank

Om iedereen toch een beetje te verwennen op deze koude dag, krijgen alle bezoekers een gratis warm drankje. Dat duurt net zo lang, totdat de doodshoofdaapjes naar buiten mogen. En er is ook al genoeg te zien in het park. Zo zijn de gebieden van de doodshoofdapen en orang-oetans vernieuwd. En dat is alvast hartstikke leuk om te zien!

Gratis thee, cappuccino en warme chocolademelk

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 25 maart 2013 - 212