1

Fris en vrolijk Pasen

De leukste uitjes voor het lange Paasweekend

Wat te doen met Pasen? Redactioneel door

archief oud artikel 29 maart 2013 Toerisme Pasen wordt hoe dan ook veel kouder dan we hoopten, maar toch maken we er een vrolijk weekend van! De nieuwsbrief van DagjeWeg.NL staat weer boordevol leuke uitjes, speciaal voor Pasen.

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Boek alvast voor de meivakantie!

Fris en vrolijk Pasen

We hoopten natuurlijk op wat meer warmte, maar met wat mazzel wordt het wel een zonnig Paasweekend! En daarbij is er zoveel leuks om samen te doen, dat de kou snel vergeten is. Lekker traditioneel eieren zoeken en lammetjes knuffelen of wolken lezen en girafjes bewonderen. Maak er een fris en vrolijk Pasen van!

Dagje uit dit paasweekend

De gekleurde paaseieren liggen straks bijna bevroren in de tuin. Maar voordat je verkleumd met een dikke trui op de bank blijft zitten, is DagjeWeg.NL de redder in nood. Met deze leuke tips word je vast weer een beetje warm. In de Orchideeën Hoeve bijvoorbeeld! Of vind het ei van een vogelbekdier in Museum Naturalis. Fijn (lang) weekend!

Paasweekend

Lentekriebels in het Nederlands Openluchtmuseum

Krijg de Lentekriebels in het Nederlands Openluchtmuseum! Tijdens de paasdagen zijn er hier leuke activiteiten voor jong en oud. Wolken lezen bijvoorbeeld, met de weerkundigen van MeteoConsult. Of met z'n allen een héél groot ei beschilderen op het Entreeplein. Je beleeft het weer in het Openluchtmuseum.

Lentekriebel

Op kraamvisite bij kleine girafjes

Er is een heuse geboortegolf van giraffen gaande in de Nederlandse dierentuinen. In korte tijd werden er in twee dierentuinen drie girafjes geboren. Maak kennis met Chloë, Azizi en Uzuri! En natuurlijk met de andere dieren in Emmen en Rotterdam.

Girafjes

Pasen Top 5

Eieren zoeken, lekker eten, en op bezoek bij familie: Pasen 2013 staat voor de deur. Maar er is nog veel meer te doen in dit heerlijke lange weekend. Lammetjes knuffelen, varen over het Naardermeer of zien hoe een kuiken uit zijn ei kruipt. Dit is de DagjeWeg.NL Pasen Top 5!

Toppers

Wat is er nog meer te doen?

Koningin Juliana Toren

Familiedag: zeil naar forteiland Pampus

Avontuurlijke ArmyTours

Museum Boerhaave: 400 jaar uitvindingen!

Koningin Juliana Toren Familiedag: zeil naar forteiland Pampus Avontuurlijke ArmyTours Museum Boerhaave: 400 jaar uitvindingen!
 

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 29 maart 2013 - 337