Kom van dat dak af!

 deel via WhatsApp | Nieuws door

De leukste terrasjes voor een zonnige dag

5 juni 2013 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Wat is het een heerlijke dag vandaag! Veel zon, weinig wind en hoge temperaturen. De zomer komt in zicht. Geniet van dit zwoele lentedagje op een gezellig terras. Een lekker fris drankje erbij en de woensdagmiddag is geslaagd!

Het dak van NEMO

Het mooiste uitzicht heb je vanaf het dak van science center NEMO. Boven op het grote groene NEMO-dak staat alles al klaar voor zonaanbidders. Luie stoelen, een waterspeelplaats voor de kinderen en heerlijke hapjes en drankjes. Ook zijn er twee keer per jaar mooie fototentoonstellingen op het dak te bewonderen. Het dak is gratis toegankelijk van dinsdag tot en met zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Pootjebaden op de SS Rotterdam

Het terras van de ss Rotterdam ontvangt al sinds 1968 bezoekers. Na de renovatie van het schip is het nog steeds heerlijk genieten op de Verandah. Vooral het zwembad in het midden van het terras is een echte eyecatcher. Hier kun je heerlijk pootjebaden onder het genot van een cocktail. Iedereen mag het terras van de ss Rotterdam op, ook als je verder niets te zoeken hebt op het schip. Het terras is elke dag gratis toegankelijk van 09:00 uur tot 19:30 uur.

Loungen aan het strand

Bij Beach Club El Niño kom je even helemaal los van het dagelijkse leven. Internationale gerechten, smaakvolle wijnen, speciaal biertjes en een vleugje Latin zorgen voor een heerlijk vakantiegevoel bij deze gezellige strandtent. Het royale zonnige terras van El Niño is erg gezellig door de zitkuil, overdekte veranda, steigerhouten banken en comfortabele loungebanken met open vuren. Het terras is in het strandseizoen dagelijks geopend totdat de zon onder gaat.

Vind nog veel meer leuke buitenactiviteiten op DagjeWeg.NL.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2013-06-04 15:18:03 · Gepubliceerd: 2013-06-04 11:58:47 - 220