Knutselen en kliederen tussen de bloemen

Knutselmiddag voor kinderen in de pluktuin |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

21 augustus 2013 Natuur Nes aan de Amstel, Noord-Holland De zomer is in volle gang, de bloemen in Zomerbloemen Pluktuin staan in volle bloei. De naam zegt het al: je mag ze komen plukken! Maar met bloemen kun je nog veel meer leuks doen... en ook in de herfst en winter is hier genoeg te beleven.

Kom met de hele familie naar Zomerbloemen Pluktuin voor een gezellige middag tussen de bloemen. Kinderen vermaken zich hier tijdens de Kliederfabriek Knutsel-stuif-in. Samen schilderen, plakken of mozaïeken... elke zondag is er weer een andere workshop, vaak afgestemd op het seizoen. Als het lekker weer is, wordt er buiten op het terras geknutseld, maar de pluktuin heeft ook een atelier in de tuin. (Groot)ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom.
In de vakanties kunnen kinderen van woensdag tot en met zondag komen knutselen

Bloemenbrunch

Maar ook voor hen is hier meer te doen. Een leuk bloemenplukarrangement, met na het plukken een workshop hoe je de bloemen bindt tot een korenschijfgebonden boeket. Er zijn nu volop bloemen die je kunt knippen. Maar je kunt er ook alleen maar van genieten, bijvoorbeeld onder het genot van een heerlijke high tea, cream tea of bloemenbruch, met vers geplukte munt voor in de thee.

Meer informatie

Kliederfabriek Knutsel-stuif-in.
Van april tot en met december wordt er elke zondagmiddag een knutsel-instuif gehouden in samenwerking met de Knutselfabriek.
Kinderen en hun ouders zijn welkom van 13:00 uur tot 16:00 uur bij de workshop.
Toegang: Kinderen betalen 12,50 euro voor de workshop. Deze prijs is inclusief een glaasje bloemenlimonade en chips in de pauze. (De prijs kan per workshop verschillen.)

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2013-11-25 10:07:18 · Gepubliceerd: 2013-07-31 16:08:51 - 799