Tips voor een dagje uit met je date

Romantische dagje uit |  
Redactioneel door

Zoek hier de leukste uitstapjes uit voor je eerste date

22 augustus 2013 Heb je binnenkort een eerste afspraakje? En geen idee wat je moet gaan doen? De bioscoop is zo cliché... Liever samen iets leuks doen? Maar met welk uitstapje maak je indruk op hem of haar? DagjeWeg.NL zocht de leukste uitjes voor je op.

Als hij een lekkerbek is...

Je hoeft niet ver van huis te gaan om het gezellig te hebben. Houd het simpel. Allebei dol op koken? Zoek een leuke markt in de buurt op, snuffel een tas met groente en fruit bij elkaar (en neem natuurlijk een bloemetje mee) en kook daarna samen een heerlijk maaltje. Of helemaal onverwacht: nodig je date uit om mee te gaan naar de Utrechtse Bazaar. Genoeg om te bekijken en je kunt lekker je eigen gang gaan en langs de stands scharrelen.
Warme dag? Maak je eigen ambachtelijke boerenijs. Als dat het ijs niet breekt...
Geen zin om zelf in de keuken te staan? Bestel een picknickmand! Zoek een park, strand of bos uit, neem een paar spelletjes mee en voilá, je hebt een gezellige middag.

Uitjes voor als je haar echt moet overtuigen...

Als ze echt overtuigd moet worden...

Heeft ze wel ingestemd met het eerste afspraakje, maar heb je zwaar geschut nodig om haar leuk bezig te houden? Hier maak je vast en zeker indruk mee: Huur een chique Daf. Met deze prachtige oldtimer kun je wel bij haar thuis komen! Toer lekker rond door de Kempische dorpen en door de mooie natuur. Iets bescheidener, maar wel lekker knus en een hoog 'Aahw!-gehalte': een 'lelijk eendje'! Rol het dak open en ontdek het prachtige landschap in de Achterhoek of Twente.
Of neem een zuidelijke picknickmand mee en waan je in Italië of Spanje. Huureenoldtimer.nl biedt dit arrangement aan. Maak het helemaal af en neem haar mee naar een openluchtbioscoop! Heerlijk voor een zomeravond, onder de sterrenlucht.
Je kunt onder andere terecht in

Over de grens

Vind je Nederland te gewoontjes?

Garantie voor een geweldig dagje uit!

Liever actiever?

Geen zin om stil te zitten? Hier vind je inspiratie voor de leukste actieve uitstapjes die je op je eerste date kunt doen.

Laatst gewijzigd: 2013-08-21 12:03:22 · Gepubliceerd: 2013-08-08 11:28:24 - 15045