Voordelig door de zomer - Nieuwsbrief

Wat te doen vandaag? Redactioneel door

archief oud artikel 16 augustus 2013 Toerisme Het zonnetje doet nog gezellig mee deze laatste weken van de zomervakantie. Maar kan de portemonnee het nog aan?

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Win vrijkaarten voor Het Grachtenhuis!

Voordelig dagje uit!

De laatste weken van de zomervakantie breken aan en ook het weer doet gezellig nog even mee! Maar is de portemonnee nog bestand tegen al de vrije dagen vol dagjes uit, terrasjes en lekker eten? Om het ook de komende week leuk te houden vind je hier tips voor een Goedkoop dagje uit!

Dagje uit dit weekend!

Muziek vult het weekend, van Amsterdam tot in Den Helder. Wegdromen met klassieke klanken of toch meedeinen op het gezang van de zeemanskoren? Het kan allebei! Ook leuk voor de kinderen, hoewel die misschien liever op bezoek gaan bij de Bibaboerderij. Maak er mooi weekend van!

Weekend

Creatief ter land, ter zee.. en bij de kapper

Lekker knutselen of improviserend koken: creativiteit is overal! En zeg nu zelf, er is toch niets leukers dan samen iets moois verzinnen om het vervolgens uit te voeren? Ontplooi daarom je artisticiteit met één van deze creatieve uitjes en geef je fantasie de ruimte!

Creatief

Spelen met riet, water en modder

Kleine handjes, vastgeplakt aan de controller of liever zongebruinde handen met modder onder de nagels? Voor ouders die voor het laatste kiezen zijn deze speeltuinen perfect voor een dagje uit met het gezin. Kinderen kunnen weer ouderwets spelen en vies worden in de natuurspeeltuinen. Samen beleven ze avontuur na avontuur!

De natuur in

Klassieke muziek langs de grachten

Voor de zestiende keer wordt dit jaar het Grachtenfestival in Amsterdam georganiseerd. Maak op een bijzondere en interessante manier kennis met de wereld van klassieke muziek. Langs de gracht, in de kerk, bij een hotel. Hier geen standaard concertlocaties, maar verrassende plekken. En veel concerten zijn gratis te bezoeken!

Grachten

Naar buiten!

Ontdek Ameland!

Scootertocht op de Veluwe

Maak een ontmoetingsreis door Tilburg

Rondvaart over de Kagerplassen

Ontdek Ameland! Scootertocht op de Veluwe Maak een ontmoetingsreis door Tilburg Rondvaart over de Kagerplassen
 

Laatst gewijzigd: 2013-08-16 14:24:39 · Gepubliceerd: 16 augustus 2013 - 153