1

Geniet nog even na van de vakantie - Nieuwsbrief

Wat te doen vandaag? Redactioneel door

archief oud artikel 16 augustus 2013 Toerisme Voordat je straks weer in ritme van alledag zit, kun je dit weekend nog genieten van een zomers uitstapje.

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Geniet tot zonsondergang van een ZOOmeravond in het jarige Artis!

Geniet nog even na van de vakantie

Het einde van de zomervakantie is in zicht! Ben jij al aan het werk? Of ben je nog een weekje vrij? Voordat je straks weer in ritme van alledag zit, kun je dit weekend nog genieten van een zomers uitstapje. DagjeWeg.NL heeft de leukste tips om er nog even helemaal uit te zijn.

De leukste tips voor een uitstapje dit weekend

Het weekend kondigt zich weer aan! En of je nou aan het werk bent geweest of nog lekker vrij was, de komende dagen kun je er lekker op uit. Nog even niet denken aan werk of school! Nog even nagenieten van de vrijheid. Klik hier voor de leukste tips!

Weekend

Olifanten in de stad

Antwerpen is een bruisende stad, stampvol leuke winkels en bijzondere wijken. De ideale bestemming voor een weekendje weg. Ook met je kroost. Want kinderen hoeven zich zeker niet te vervelen in de Vlaamse stad. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Antwerpen Zoo!

Zoo

(W)eet wat je oogst!

Volgend weekend, van 31 augustus en 1 september, is het historisch oogstweekend in het Openluchtmuseum te Arnhem. Kinderen helpen met hooien en rooien en gaan met een boswachter op zoek naar eetbare planten. Bekijk hier wat er allemaal te beleven is!

Oogst

Dagje uit met je date

Heb je binnenkort een (zoveelste) eerste afspraakje? En geen idee wat je moet gaan doen? Tja, de bioscoop is best wel cliché. Geen nood, er zijn zoveel originele uitjes te bedenken! DagjeWeg.NL zocht alvast de leukste uitjes voor je op. Voor als je haar echt moet overtuigen...

Date

Nog even terug naar die zonnige dagen voor het dagelijkse leven weer begint?

Bloemenpracht en een theaterdraakje in Kasteeltuinen Arcen

Landgoedfair: dé inspiratiebron voor een landelijk leven.

Schoenen uit! Voel de natuur met je voeten in het Blotenvoetenpark!

Tropische ontdekkingsreis vol schitterende kleuren

Bloemenpracht en een theaterdraakje in Kasteeltuinen Arcen Landgoedfair: dé inspiratiebron voor een landelijk leven. Schoenen uit! Voel de natuur met je voeten in het Blotenvoetenpark! Tropische ontdekkingsreis vol schitterende kleuren

Laatst gewijzigd: 2013-08-26 10:10:37 · Gepubliceerd: 16 augustus 2013 - 238