Spetterende watersportbeurs op de werf in Amsterdam

Grootste watersportbeurs in de openlucht |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Alle matrozen en watersportliefhebbers verzamelen bij Hiswa!

3 september 2013 Amsterdam Hoog bezoek in de haven van Amsterdam. Koning Willem-Alexander is daar vandaag om de watersportbeurs Hiswa te openen. Alle matrozen en watersportliefhebbers kunnen daar de komende week weer terecht.

Je vindt het nieuwste van het nieuwste op de NDSM-werf. Er worden nieuwe modellen gepresenteerd, of snufjes op het gebied van diefstalpreventie. Een proefvaart met één van de exposanten, stoere demonstraties, een sportieve clinic en ondertussen de mooiste boten bewonderen: de Hiswa is een maritiem uitje bij uitstek! Eigenaren van schepen van minimaal tien meter kunnen ook meedoen met de Nationale Taxatie Actie.

Leven aan boord

Altijd al willen weten hoe het is om in je eentje over de oceaan te zeilen? Solozeilers Christa ten Brinke en Ysbrand Endt geven dagelijks demonstraties over het leven aan boord tijdens de Mini Transat, een zware solozeilwedstrijd.
Heb je niet zoveel op met schepen en het leven op zee? Ook voor stoelmassages, gezichtsbehandelingen en wijnproeverijen ben je aan het goede adres bij de Hiswa.

Bezoekersinformatie

Watersportbeurs Hiswa
NDSM-werf in Amsterdam
Dinsdag 3 september tot zondag 8 september 2013, van 11:00 uur tot 19:00 uur.
Toegang: volwassenen 18,50 euro; kinderen van vier tot en met zeventien jaar 8,00 euro.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2013-09-04 12:14:15 · Gepubliceerd: 2013-09-02 17:04:00 - 166