1

Muziek en theater op en rond het water

Strelende klanken en schreeuwend toneelspel in waterrijk Zwolle

Stadsfestival Zwolle Nieuws door

archief oud artikel 5 september 2013 Toerisme Zwolle, Overijssel Muziek en theater op en rond het water. Dat is het Stadsfestival in Zwolle! Een klassiek concert in een stadstuin, een rapper op een woonboot of een theatervoorstelling vanuit een bootje. Tijdens het stadsfestival geniet je van theater en muziek op bijzondere plekken in de Hanzestad.

De grachten van de Zwolse binnenstad staan van woensdag 4 tot en met zondag 8 september weer helemaal in het teken van Stadsfestival Zwolle. Bekijk de stadsgrachten eens op een andere manier en spring in één van de boten bij het programmaonderdeel 'Op het water'. Of blijf juist op vaste grond en geniet bij 'Langs de kade' van een omgekeerde situatie: een tentoonstelling op het water, bijvoorbeeld! Of een intiem concert in een achtertuin met uitzicht op, juist, het water.. Voor de filmliefhebbers is er op het Rode Torenplein, het festivalhart, het Beeldbuis Filmfestival. Met een expositie, een buitenfilm en verschillende interactieve video-installaties is er voor iedereen wat.

Muziek en theater in een waterrijke omgeving: Stadsfestival Zwolle!

Gratis concerten

Dan zijn er nog de gratis concerten op vrijdag 6 en zaterdag 7 september. De Thorbeckegracht wordt gevuld met muziek. Er is keuze tussen jazz, pop en klassiek. Is er geen plek meer op de kade? Geen probleem, neem gewoon een eigen boot mee! Of reserveer een plaatsje op één van de aanwezige boten. Het belooft een gezellige boel te worden!

Blijf lekker het hele weekend plakken en boek een hotel in Zwolle!

Laatst gewijzigd: 2013-09-04 14:03:51 · Gepubliceerd: 5 september 2013 - 277