Smulpartijen en proeverijtjes in het centrum van Den Bosch

Smullen aan de voet van de Sint Janskathedraal |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Lekkerbekken moeten dit weekend in 's-Hertogenbosch zijn!

7 september 2013 Toerisme Den Bosch, Noord-Brabant Aan de voet van de Sint Janskathedraal in Den Bosch krijg je dit weekend een tongstrelend programma voorgeschoteld. Voor de zevenentwintigste keer haalt culinair Den Bosch alles uit de kast.

Lekker eten doe je in Den Bosch

Maar Bourgondisch 's-Hertogenbosch betekent niet alleen: smaakmakende activiteiten. Ook is er een programma boordevol kunst en muziek dat naar meer smaakt.

Kunst en muziek

Keramiekproducent Cor Unum Ceramics & Art viert haar 60-jarig jubileum tijdens Bourgondisch 's-Hertogenbosch. De Bosche burgemeester Rombouts opent de bijbehorende pop-up store vrijdag 6 september. In deze winkel worden internationale en Nederlandse kunstwerken geshowd. En goed eten gaat natuurlijk hand in hand met goede muziek. De donderdagavond is bestempeld als bedrijvenavond en DJ Lago trapt deze avond af, samen met een saxofonist. De Toppop Yeah-band sluit de avond af en laat het publiek ook op de overige avonden dansen.

Maak je eigen smoothie

Zondag zijn de kinderen aan de beurt. Ze kunnen meedoen met het Gezondheidsspel. Op een speelse manier worden ze daarbij bewust gemaakt van het belang van gezond eten. Ook kan er gekleurd en gedanst worden. Maar de meest smaakvolle activiteit is in restaurant Stoer. Beleg daar je eigen broodpizza of maak een verse fruitsmoothie!

Bezoekersinformatie

Bourgondisch 's-Hertogenbosch
Vrijdag 6 september tot zondag 8 september 2013 van 16:00 uur tot 01:00 uur. Zondag van 14:00 uur tot 23.00 uur. De kindermiddag op zondag duurt van 14:00 uur tot 19:00 uur.
Te bezoeken op de Parade in het centrum van Den Bosch.
Toegang gratis. Betaalmunten - Gerritjes - zijn aan de kassa verkrijgbaar. Eén Gerritje kost 1,10 euro.
Tonnetje rond gegeten en zin om meteen in bed te rollen? Boek een hotel in Den Bosch!

Laatst gewijzigd: 2013-09-05 09:18:22 · Gepubliceerd: 2013-09-04 17:24:25 - 165