Je eigen wijn maak je bij het Wijnlab

Maak je eigen wijn in het mobiele Wijnlab |  
Nieuws door

Echte wijnliefhebbers mixen bij het Wijnlab hun wijn naar eigen smaak

9 september 2013 Amsterdam, Noord-Holland Het lekkerste druivennat maak je zelf. Dat kan als originele teambuildingsactiviteit met je collega's, maar ook met een groepje vriendinnen. Met het mobiele Wijnlab meng je je eigen wijn met een persoonlijk tintje.

Droog, zoet of fruitig

Als je dol op wijn bent, moet je natuurlijk ook je eigen wijn een keer gemaakt hebben. Dat kan zelfs als je geen verstand hebt van droog, zoet of fruitig. Of van druivenrassen. Ook al wordt er anders beweerd: wijn kun je heel goed mengen. In elk geval onder onder de professionele begeleiding van het Wijnlab. Daar leer je op een gezellige manier je eigen smaak te ontdekken.

Vrijdagmiddagborrel

Samen ga je aan de slag om een bijzondere en persoonlijke wijn te creëeren. Door het mobiele karakter van het Wijnlab, kun je dat doen in je eigen achtertuin, of voor het Rijksmuseum of op het dak van je kantoor. En de wijn neem je daarna natuurlijk mee naar de vrijdagmiddagborrel. Elke eerste vrijdag van de maand kun je ook aanschuiven bij een Wijnlab-workshop in het Wijnlab zelf. Een smaakvolle avond die leuk is voor beginners op wijngebied en ook voor de gevorderde wijnkenner.

Zin om mee te doen?

Voor deze Wijnlab-avonden kun je je nog aanmelden:
Vrijdag 4 oktober van 18:00 uur tot 20:00 uur
Vrijdag 2 november van 18:00 uur tot 20:00 uur

De workshop gaat door bij minimaal acht deelnemers.
Klik voor meer informatie.

Laatst gewijzigd: 2013-09-05 11:22:51 · Gepubliceerd: 2013-09-05 10:16:57 - 318