Tips voor Radio 10 Gold

De leukste tips voor jouw weekend!

Tips voor Radio 10 Gold Nieuws door

archief oud artikel 6 september 2013 Toerisme Zet op zaterdag om 12:10 uur je radio op Radio 10 Gold. Dan laat presentator Eddy Keur voor de laatste keer weten waar je de leukste tips voor het weekend kunt vinden! Voor de laatste keer, ja.. je leest het goed. Helaas stopt het programma Keur in de Middag. Eddy, bedankt! En dan nu voor de laatste keer de weekendtips bij Radio 10 Gold.

Wereldhavendagen in Rotterdam

In Rotterdam zijn de Wereldhavendagen in volle gang. Stoere kunsten van de marine, bekoorlijke bemanningsliefjes, spetterende vuurwerkshow en avontuurlijke excursies.. Het is het hele weekend feest!

Wereldhavendagen Rotterdam: vrijdag 6 tot en met zondag 8 september

Bourgondisch Den Bosch

Leer iets van onze zuiderburen en geniet van culinaire verwennerijen van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september in Bourgondisch Den Bosch! Heerlijke gerechten komen daar voorbij.. van bekende klassiekers tot opwindende nieuwkomers. Gastronomische verrassingen vormen de rode draad. Eet smakelijk!

Bourgondisch Den Bosch: vrijdag 6 tot en met zondag 8 september

Stoomtreinen bij Terug naar Toen

Liefhebbers van de oude stoomtrein moeten dit weekend richting Apeldoorn voor het grootste stoomtrein evenement van Nederland: Terug naar Toen! Het event ademt een nostalgische hang naar de tijd dat de stoomkracht nog domineerde. Op het Veluwsche spoor tussen Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek en Dieren rijden zaterdag 7 en zondag 8 september pareltjes van historische stoom- en diesellocomotieven. Op de stations zijn verschillende festiviteiten.

Terug naar Toen: zaterdag 7 en zondag 8 september

Stadsfestival Zwolle

Lieflijke klanken en woest toneelspel vieren hoogtij tijdens Stadsfestival Zwolle. Een klassiek concert in een stadstuin, een rapper op een woonboot of een theatervoorstelling vanuit een bootje in deze prachtige Hanzestad.. dat wordt gegarandeerd genieten!

Stadsfestival Zwolle: woensdag 4 tot en met zondag 8 september

Laatst gewijzigd: 2013-09-09 09:08:20 · Gepubliceerd: 6 september 2013 - 173