Bijzonder buitenleven bij het Betere Boerenbed

Alleen in oktober kan het nog: genieten van een boerenovernachting

Bijzondere overnachtingen bij Het Betere Boerenbed Nieuws door

archief oud artikel 3 oktober 2013 Toerisme Kamperen tussen de koeien, op een gezellige en bedrijvige boerderij. Genieten van alles wat het buitenleven te bieden heeft. Ook in de herfst!

Kamperen bij de boer

De dagen worden korter en het kan 's nachts al flink koud zijn. Maar dat hoeft je niet tegen te houden om toch een heerlijk weekje te gaan kamperen. Het Betere Boerenbed heeft luxe tenten klaar staan, met stevige bedden en een comfortabele inrichting. Zo geniet je van alle pluspunten van de herfst. Kies één van de boerderijen, bijvoorbeeld in Overijssel, Gelderland, Noord-Holland of op de waddeneilanden. Temidden van het echte boerenleven geniet jij, ook in de herfstvakantie, van een heerlijk buitenverblijf. Inclusief houtkachel, bedstee en (als je kiest voor de HeerenBoer-tent) een privé douche naast de tent en een hottub!

Slapen in een bedstee

Op een boerderij is in de herfst van alles te doen. Kijk mee, of help zelfs een handje. Een onvergetelijke ervaring en heerlijk om een frisse neus te halen. Daarna kruip je lekker weg in de bedstee of bij de kachel. Kaarsen aan en je bent helemaal terug in de tijd van het eerlijke boerenlandleven van vroeger. 's Ochtends word je wakker door het gekraai van de haan en haal je je eigen eitje voor bij het ontbijt. Bij het Betere BoerenBed vind je rust, weidse natuur en comfort.

Kies een boerderij!

Kies hier één van de heerlijke boerderijen uit en boek je vakantie meteen:

Laatst gewijzigd: 2013-10-01 14:05:20 · Gepubliceerd: 3 oktober 2013 - 516