Slapen bij de boer: Vee- en Schapenhouderij Hoeve Waterschap

Vee- en Schapenhouderij Hoeve Waterschap

Midden in het weidse Friese landschap in Echtenerbrug ligt de oude karakteristieke stolpboerderij 'De Veenpolder van Echten'. Logés worden hier door de familie Diever rondgeleid over Vee- en Schapenhouderij Hoeve Waterschap.

Op de boerderij worden veertig Blessumer schapen gehouden en honderd koeien gemolken.

Kinderen mogen gezellig spelen in de 'kinderdierentuin'. Ook mogen zij helpen bij het koeien melken. De boer helpt kinderen bij het leren van kleine klusjes op de boerderij. Leer een echte boer worden met als hoogtepunt een ritje op de trekker.

Ook de omgeving is prachtig. In Friesland liggen een heleboel meren. Ontdek met een zeilbootje de kleine meertjes of wandel langs deze fantastische wateren. Een echte aanrader!

Het Betere Boerenbed

Vee- & Schapenhouderij Hoeve Waterschap is aangesloten bij Het Betere Boerenbed. Alle boerderijen van Het Betere Boerenbed bieden gasten een heerlijke, rustige vakantie in het buitengebied. Voor kinderen is er genoeg te doen. Ze kunnen dieren aaien in de dierenweide of de boer helpen met het werk. Voor kinderen is een verblijf op een boerderij ook heel erg leerzaam. Sommigen leren voor het eerst waar melk vandaan komt.

Vraag de gratis brochure aan

Meer weten over Vee- & Schapenhouderij Hoeve Waterschap of een van de andere boerderijen die zijn aangesloten bij Het Betere Boerenbed? Vraag dan de gratis brochure aan. Of neem een kijkje op de website, waar je direct kunt boeken.

Vee- en Schapenhouderij Hoeve Waterschap in Echtenerbrug leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Knuffelen met koeien

Schaap in de wei

Knuffelen met koeien

Knuffelen met koeien

Knuffelen met koeien

Lammetjes voeren

Knuffelen met koeien

Met z'n allen achter de koeien aan!