1

Uitstapjes vlakbij BoerenBed Hoeve Waterschap

Happy Whale botenverhuur Friesland

zoeterwoude, Zuid-Holland (0.01km)  -  Kom een dagje elektrisch varen in de sloepen van Happy Whale botenverhuur en ontdek de prachtige wateren in Friesland!

geopend op afspraak of bel +31(0)85 303 27 87 

Beleef een heerlijke dag op het water in je eigen boot

echtenerbrug, Friesland (1.4km)  -  Doei drukke steden, hallo prachtige natuur! Kies voor de vrijheid van het water en huur een boot voor een heerlijk dagje varen. Of huur een boot als logeerplek voor de ultieme vaarvakantie.

geopend, 18 maart t/m 31 oktober 

Beleef een dag vol Boerderijrecreatie

delfstrahuizen, Friesland (3.63km)  -  Bij Boerderijrecreatie geniet je van indoor én outdoor activiteiten op het platteland. Speel een potje klompengolf, hooivorkdarten of bijlwerpen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)514 54 12 67 

Help Boer Bart een handje mee op de speelboerderij

rotstergaast, Friesland (5.44km)  -  Glooiende weilanden, grazende koeien en spelen in de Friese natuur. Terug naar de basis! Op de speelboerderij van Boer Bart krijgt je dagje weg een boeren boost - en stiekem is het nog leerzaam ook. Help mee met klusjes en voel je een echte boer.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag 

Rondvaarten in de Weerribben

ossenzijl, Overijssel (7.9km)  -  Schipper Tiemen Vaartjes weet de weg door de kleine slootjes van natuurgebied De Weerribben op zijn duimpje. Ga mee voor een heerlijke tocht op het water.

geopend, 's maandags gesloten 

Nationaal Park Weerribben-Wieden

ossenzijl, Overijssel (8.66km)  -  Dankzij de goede zorg voor De Weerribben kunnen bezoekers van dit prachtige gebied genieten. Het Buitencentrum heeft kaarten, informatie en leuke routes.

elke dag geopend 

Kabouterpad Weerribben

ossenzijl, Overijssel (8.66km)  -  Er wonen kabouters in Nationaal Park De Weerribben! Overal hebben ze sporen achtergelaten: kleine voetafdrukken, geplet gras en zelfs een kabouterdrolletje. Ga je mee op zoek?

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Strand de Ulesprong Tjeukemeer

sint nicolaasga, Friesland (8.8km)  -  Spring in het Tjeukemeer en geniet van de zon op Strand de Ulesprong. Je vindt dit zwemstrandje aan de bovenzijde van het Tjeukemeer.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van BoerenBed Hoeve Waterschap