Brrr... samen bibberen! Romantische tips voor koude dagen

Meer ideeën voor romantische uitstapjes |  
Redactioneel door

Samen de kou trotseren tijdens een warmbloedige date

14 januari 2022 Toerisme Landelijk Knisperend haardvuur, flikkerende kaarsjes en een frisse wind die door de kalende bomen waait. Koude dagen lenen zich uitermate goed voor een romantisch uitstapje. En er zijn nog steeds genoeg mogelijkheden om dit te doen. Neem je lief mee, houd elkaar lekker warm en geniet van een heerlijk dagje uit!

Foto 1. Pure romantiek in de kou: geniet van een dagje voor twee. Foto: '1208: warm me up buttercup'. Fotograaf: emraps. Licentie: Sommige rechten voorbehouden. Bron: Flickr.com.

Romantiek in een oldtimer

Liefde en de nostalgie van vroeger: een romantische combinatie die je vindt in een oldtimer van Vintagecars Wapenveld. Van de kou heb je niets te duchten, want je zit beschut in een Volkswagen Kever uit 1968 of een Golf 1 Cabrio uit 1985. Op de voorgeprogrammeerde retro autoradio spelen alleen maar oude hits. Alsof je in een tijdmachine bent gestapt! Neem een picknickmand mee en een thermosfles vol warme chocolademelk en ervaar samen de vrijheid van een roadtrip. Ja leuk: Met een vintage VW toeren op de Veluwe!

Hartstochtelijke schattenjacht

Bestel lekkere hapjes bij jullie lievelingsrestaurant, steek de kaarsen aan en zet de laptop klaar. Goed glas wijn erbij en jullie zijn er helemaal klaar voor om op zoek te gaan naar het verdwenen fortuin van opa in de online escaperoom Opa's Fortuin. Oma's dagboek zou de weg moeten wijzen, maar helaas, het is niet compleet! Onderzoek een oude zolder, open geheimzinnige kisten, bezoek een café en bekijk alles door oma's bril om geen aanwijzing te missen. De scherpe 360 graden panorama's maken elke plek waar je komt levensecht. Ga nu op zoek met €10,- korting!

Hand in hand langs street art

Een raket in de glazen trappenhuis van een appartementengebouw. Een uil waar de kleuren vanaf spatten. Een huizenhoge kattenkop die vanachter een boomkruin gluurt. Als je samen hand in hand door de stad slentert zorgt street art voor een wauw moment. Of het nu gaat om een kleine grap, of een kunstwerk zo hoog als een flat. En je vindt ze in meer steden dan je denkt. Download de Street Art Cities app en kijk welke stad bij jullie in de buurt street art heeft. Om te zorgen voor warme momenten tijdens jullie cozy wandeling, natuurlijk gevolgd door een arty selfie. Tips nodig? Dit zijn 7 steden vol street art.

Passie op temperatuur

Pik je geliefde op, gooi wat kolen op het vuur en geniet van een dagje in een privé sauna! Hier vergeet je de alledaagse rompslomp en kom je even helemaal bij. Onthaast in de hot tub, tank bij in de whirlpool, ontspan met een hapje en drankje in de lounge hoek en kijk elkaar diep in de ogen bij de open haard. Alleen jij en je geliefde, omgeven door weldadige warmte en luxe. Daar kom je vandaan met energie voor de hele winter! Een boost voor lijf, ziel en relatie. Check wel even van tevoren of de door jou gekozen privé sauna ook echt open is.

Vurig avontuur in de stad

Test jullie relatie tijdens een spannend en hartstochtelijk avontuur met een Escape Tour van SOS Events. Alleen door samen te werken ontdek je namelijk de geheime uitgang van de stad van jullie keuze. Daarmee help je meteen een beroemd historische figuur om te ontsnappen aan zijn vervolgers, of gaan jullie er zelf vandoor met een schat aan diamanten. In elke stad beleef je een ander avontuur waar jullie bloed zeker sneller van gaat stromen en jullie het vanzelf warm krijgen. € 5,- korting op je Escape Tour

Knus in de kou

Bij een strakblauwe lucht verandert Neerlands' landschap, zeker wanneer een laag herfstbladeren of sneeuw de bodem bedekt, langzaam in een sprookjesachtig vergezicht. Trek de wandelschoenen aan en ga de natuur in! Als je stevig doorloopt, blijft het lichaam vanzelf warm. Toe aan wat extra warmte? Zoek een bankje op, haal de thermosfles met warme chocolademelk, koffie of thee tevoorschijn en kruip dicht tegen elkaar aan. Romantisch én gezellig!

Enkele runners up

Foto 2. Maak een romantische roadtrip in een oldtimer. Foto: Vintagecars Wapenveld
Foto 3. Geniet van een romantisch en fris dagje uit. Foto: '1208: true blue'. Fotograaf: emraps. Licentie: Sommige rechten voorbehouden. Bron: Flickr.com.

Laatst gewijzigd: 2022-01-18 09:57:12 · Gepubliceerd: 2013-10-23 14:15:44 - 35421