Geef een dagje uit cadeau!

Dagjes uit! De leukste cadeautips voor hem en voor haar

Meer actieve uitjes   Redactioneel door
Foto 1. Een heerlijk dagje uit. Leuk om te krijgen én leuk om te geven! Foto: CC0 License.

2 december 2017 Cultuur Landelijk Altijd leuk om je vriend of vriendin, vader, moeder, broer of zus te verrassen. Maar wat geef je elkaar cadeau? Een leuk dagje uit, natuurlijk! DagjeWeg.NL geeft tips.

Vijf cadeautips voor hem:

  • Een avontuur om niet snel te vergeten... Verras je vriend, man, vader of broer met een rol in een real life actiefilm! Ga samen en/of met vrienden op missie met Undercover 030. Durf jij achter echte criminelen aan te gaan en trackers op hun auto te plaatsen? Een razend spannend dagje uit en een onvergetelijk cadeau.
  • Een echte vent weet hoe zijn bier gebrouwen wordt. Geef een Batavia Biertour cadeau. Na een uitgebreide uitleg mag hij natuurlijk heel veel proeven.
  • Zit het heerschap het liefst al gniffelend en grinnikend op de bank Expeditie Robinson te kijken? Geef hem wat uitdaging en laat hem zelf de natuur trotseren en de benen uit het lijf rennen! Hij mag zijn eigen uithoudingsvermogen testen bij Outdoorpark SEC Almere.
  • We blijven nog even in de avonturen hangen, want bij driften bij Eventsbakery is het nog best een uitdaging om de auto onder controle houden.
  • Geef hem een potje lasertag met z'n vrienden cadeau bij Lasertag Amsterdam! Samen testen ze hun talenten als scherpschutter. Wie heeft de beste tactiek ?

Tip: geef de DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart als cadeau en laat de gelukkige zelf een uitje uitkiezen!

Vijf cadeautips voor haar:

  • Verover het hart van een vrouw met... cocktails! En niet zomaar cocktails, nee - hele goede cocktails van het merk Lucas Bols. De House of Bols Experience laat je kennismaken met de rijke geuren en smaken van likeuren, cocktails en natuurlijk knappe barmannen.
  • Stap op de fiets, maak een heerlijke toertocht en geniet onderweg van een picknick. Dat laatste is een beetje afhankelijk van het weer, maar je kunt ook kiezen voor een high tea of een diner. Bij Behind the Beach heb je keuze uit verschillende combinaties!

Vijf cadeautips voor het hele gezin:

  • Doe een leuk en leerzaam dagje uit bij CORPUS met korting. In dit spectaculaire museum maak je een reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: het gebouw is een gigantisch lichaam. Je stapt binnen bij de voeten en reist helemaal naar boven, in het brein. Onderweg leer je van alles over je lijf, weerstand en gezondheid.
  • Twee uren onbeperkt jumpen, stunts uitproberen en spelletjes spelen op trampolines. Wie is de beste van het gezin? Test het bij Jumpers Indoor in Amstelveen. Hier jump je non-stop op meer dan dertig trampolinevelden. Stiekem nog gezond ook.

Liever iets langer dan één dag eropuit? Combineer het dagje uit met een weekendje weg!
Foto 2. Hier komt die lekkere goudgele rakker vandaan. Foto: Batavia Biertour.

Laatst gewijzigd: 2022-01-05 11:22:57 · Gepubliceerd: 2013-10-23 15:52:13 - 10410