De leukste Sinterklaas films van 2013

Op naar de bioscoop! Nieuws door

archief oud artikel 21 november 2013 Toerisme Het heerlijk avondje is nog lang niet aangebroken en pakjesavond lijkt nog ver weg. Maar met deze nieuwe films over Sinterklaas kom je alvast helemaal in de stemming. Op naar de bioscoop, bak popcorn erbij en genieten maar!

Sinterklaas en de Pepernoten Chaos

Er is een heel groot probleem. Het feest van Sinterklaas lijkt in het water te vallen, want alle pepernoten en cadeautjes zijn verdwenen! Alle Pieten zijn in paniek, want zonder cadeaus geen verjaardag. Dat zou natuurlijk een ramp zijn. Gelukkig houden twee kinderen, Milan en Eva, het hoofd koel. Zij zien een verband met zakenman Brutus Brein. Zijn zaken gaan heel slecht, want het is crisis. En Sinterklaas wilde ook al niets van zijn spullen kopen.. Ga met Milan en Eva op jacht in Sinterklaas en de Pepernoten Chaos en red het Sinterklaasfeest!

Is Sinterklaas nog op zoek naar de leukste cadeaus? DagjeWeg.NL geeft tips!

De Club van Sinterklaas en De Pietenschool

Hoe word je Zwarte Piet? Lucas vraagt zich dat, net als zoveel andere kinderen, al heel lang af. Hij droomt ervan om Piet te worden. Als Sinterklaas ergens in Nederland een Gouden Pepernoot verstopt om één kind de kans te geven Leerling-Piet te zijn, doet Lucas dan ook zijn uiterste best om hem te vinden. Want wie de Pepernoot vindt, mag naar de Pietenschool in Spanje! Lucas zoekt en zoekt.. en vindt de Pepernoot! Maar er ligt een kaper op de kust. Een geheimzinnige man zegt dat hij ââk een Gouden Pepernoot heeft en nu mag hij ââk naar de Pietenschool. Wie zal het Pietenexamen halen? Ga met Lucas op avontuur in De Club van Sinterklaas en De Pietenschool en reis mee naar Spanje!

Thuis voor de buis met het Sinterklaasjournaal

Sinterklaas beleeft ieder jaar weer allerlei spannende avonturen. Volg zijn belevenissen met het Sinterklaasjournaal! Iedere avond om 18:00 uur brengt Dieuwertje Blok je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zapp dus snel naar Nederland 3. weg met de kids Sinterklaassinterklaas uitjes familiedag


Laatst gewijzigd: 2013-12-09 09:01:39 · Gepubliceerd: 21 november 2013 - 420