Geef een dagje uit cadeau!

Meer actieve uitjes |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Dagjes uit! De leukste cadeautips voor hem en voor haar

2 december 2017 Cultuur Landelijk Altijd leuk om je vriend of vriendin, vader, moeder, broer of zus te verrassen. Maar wat geef je elkaar cadeau? Een leuk dagje uit, natuurlijk! DagjeWeg.NL geeft tips.

Foto 1. Een heerlijk dagje uit. Leuk om te krijgen én leuk om te geven! Foto: CC0 License.

Vijf cadeautips voor hem:

 • Slippend door de bocht, om daarna met gierende banden door te rijden. Bij een anti-slipcursus verlaat iedere man roffelend op zijn borst de auto. Geef deze twee uur durende adrenalineboost cadeau.
 • Een echte vent weet hoe zijn bier gebrouwen wordt. Geef een Batavia Biertour cadeau. Na een uitgebreide uitleg mag hij natuurlijk heel veel proeven. Het gele goud houdt meneer de hele middag zoet.
 • Zit het heerschap het liefst al gniffelend en grinnikend op de bank Expeditie Robinson te kijken? Geef hem wat uitdaging en laat hem zelf de natuur trotseren en de benen uit het lijf rennen! Hij mag zijn eigen uithoudingsvermogen testen bij Outdoorpark SEC Almere.
 • We blijven nog even in de avonturen hangen, want bij driften bij Eventsbakery mag hij ook de hele dag het mannetje zijn. Houdt jouw kerel zijn auto onder controle? Hij kan het zelf zo bont maken als hij wil.
 • Laat hem gezellig een middagje soldaat spelen bij Lasertag Amsterdam! Samen met zijn vrienden test hij zijn talenten als scherpschutter. Heeft hij een betere tactiek dan zijn vrienden?

Tip: geef de DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart als cadeau en laat de gelukkige zelf een uitje uitkiezen!

Vijf cadeautips voor haar:

 • Verover het hart van een vrouw met... cocktails! En niet zomaar cocktails, nee - hele goede cocktails van het merk Lucas Bols. De House of Bols Experience laat je kennismaken met de rijke geuren en smaken van likeuren, cocktails en natuurlijk knappe barmannen.
 • Geniet van een overheerlijke brunch in de sfeervolle ambiance van de Euromast! Rotterdam wordt wakker terwijl jij aan een de koffie met gebak zit. Je smult samen in het benedenrestaurant voor een prikkie per persoon. Beleef een romantisch rustmomentje in de Euromast Rotterdam.
 • Stap op de fiets, maak een heerlijke toertocht en geniet onderweg van een picknick. Dat laatste is een beetje afhankelijk van het weer, maar je kunt ook kiezen voor een high tea of een diner. Bij Behind the Beach heb je keuze uit verschillende combinaties!
 • Wie heeft er vroeger nooit verkleedkleren uit de oude doos op zolder gehaald en ermee rond geparadeerd? Het Klederdrachtmuseum in Amsterdam laat oude tijden herleven! Hier mag je de hele dag verkleden in de schitterendste klederdracht. Voor een paar euro steek jij jezelf met je vriendinnen in een traditioneel streekkostuum.
 • Houdt mevrouw wel van een beetje romantiek? Maak haar dan gelukkig met een tickets voor Pannenkoekenboot Nijmegen! Ontdek samen de stad Nijmegen, heel romantisch vanaf de Waal. Aan boord van de boot smul je van een pannenkoekenbuffet terwijl jullie varen langs de hotspots van de stad.

Vijf cadeautips voor het hele gezin:

 • Duik in de wereld van dinosaurussen, het heelal of onderwaterdieren. In het Omniversum in Den Haag beleef je de meest prachtige documentaires in grootbeeldfilmtheater. Bestel gemakkelijk je tickets vooraf en voorkom het wachten in een lange rij.
 • Doe een leuk en leerzaam dagje uit bij CORPUS met korting. In dit spectaculaire museum maak je een reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: het gebouw is een gigantisch lichaam. Je stapt binnen bij de voeten en reist helemaal naar boven, in het brein. Onderweg leer je van alles over je lijf, weerstand en gezondheid.
 • Smul van pannenkoeken op een rondvaartboot en geniet van het uitzicht op de Maas. Op Pannenkoekenboot Rotterdam mag je onbeperkt pannenkoeken eten en voor de kinderen is er een ballenbak! Gezellig samen varen, eten en spelen op het water.
 • Twee uren onbeperkt jumpen, stunts uitproberen en spelletjes spelen op trampolines. Wie is de beste van het gezin? Test het bij Jumpers Indoor in Amstelveen. Hier jump je non-stop op meer dan dertig trampolinevelden. Stiekem nog gezond ook.
 • Gezellig met z'n allen dieren kijken in het avontuurlijke DierenPark Amersfoort. Hier klauter je boven beren, waterfiets je langs maki's en giraffes en zweef je als een ooievaar over zebra's en impala's heen.

Liever iets langer dan één dag eropuit? Combineer het dagje uit met een weekendje weg!
Foto 2. Hier komt die lekkere goudgele rakker vandaan. Foto: Batavia Biertour.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-09-29 12:27:16 · Gepubliceerd: 2013-10-23 15:52:13 - 9164