Geef een dagje uit cadeau!

Meer actieve uitjes | Redactioneel door

De leukste cadeautips voor hem en voor haar

2 december 2017 Cultuur Landelijk Altijd leuk om je vriend of vriendin, vader, moeder, broer of zus te verrassen. Maar wat geef je elkaar cadeau? Een leuk dagje uit, natuurlijk! DagjeWeg.NL geeft tips.

Foto 1. Een heerlijk dagje uit. Leuk om te krijgen én leuk om te geven! Foto: CC0 License.

Vijf cadeautips voor hem:

 • Slippend door de bocht, om daarna met gierende banden door te rijden. Bij een anti-slipcursus verlaat iedere man roffelend op zijn borst de auto. Geef deze twee uur durende adrenalineboost cadeau voor € 59,95.
 • Een echte vent weet hoe zijn bier gebrouwen wordt. Geef een Batavia Biertour cadeau. Na een uitgebreide uitleg mag hij natuurlijk heel veel proeven. Voor € 15,- houdt het gele goud meneer de hele middag zoet.
 • Zit het heerschap het liefst al gniffelend en grinnikend op de bank Expeditie Robinson te kijken? Geef hem wat uitdaging en laat hem zelf de natuur trotseren en de benen uit het lijf rennen! Voor € 18,50 mag hij zijn eigen uithoudingsvermogen testen bij SEC Survivals.
 • We blijven nog even in de avonturen hangen, want bij driften bij Eventsbakery mag hij ook de hele dag het mannetje zijn. Houdt jouw kerel zijn auto onder controle? Twee uurtjes driften kost € 69,95 en hij kan het zelf zo bont maken als hij wil.
 • Laat hem gezellig een middagje soldaat spelen bij Lasertag Amsterdam! Samen met zijn vrienden test hij zijn talenten als scherpschutter. Heeft hij een betere tactiek dan zijn vrienden? Daar kom je voor € 10,35 al achter.

Tip: geef de DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart als cadeau en laat de gelukkige zelf een uitje uitkiezen!

Vijf cadeautips voor haar:

 • Verover het hart van een vrouw met... cocktails! En niet zomaar cocktails, nee - hele goede cocktails van het merk Lucas Bols. De House of Bols Experience laat je kennismaken met de rijke geuren en smaken van likeuren, cocktails en natuurlijk knappe barmannen. Voor € 13,50 ben je een middagje zoet.
 • Geniet van een overheerlijke brunch in de sfeervolle ambiance van de Euromast! Rotterdam wordt wakker terwijl jij aan een de koffie met gebak zit. Je smult samen in het benedenrestaurant voor maar € 10,40 per persoon. Beleef een romantisch rustmomentje in de Euromast Rotterdam.
 • Stap op de fiets, maak een heerlijke toertocht en geniet onderweg van een picknick. Dat laatste is nu misschien nog een tikkeltje koud, maar is het geen geweldig vooruitzicht voor het voorjaar? De Picknicktocht van Behind the Beach kost € 57,- voor twee personen!
 • Wie heeft er vroeger nooit verkleedkleren uit de oude doos op zolder gehaald en ermee rond geparadeerd? Het Klederdrachtmuseum in Amsterdam laat oude tijden herleven! Hier mag je de hele dag verkleden in de schitterendste klederdracht. Voor € 8,- steek jij jezelf met je vriendinnen in een traditioneel streekkostuum.
 • Houdt mevrouw wel van een beetje romantiek? Maak haar dan gelukkig met een tickets voor Pannenkoekenboot Nijmegen! Voor € 17,50 per persoon ontdekken jullie samen de stad Nijmegen, heel romantisch vanaf de Waal. Aan boord van de boot smul je van een pannenkoekenbuffet terwijl jullie varen langs de hotspots van de stad.

Vijf cadeautips voor het hele gezin:

 • Duik in de wereld van bultruggen, dinosaurussen en onderwaterdieren. In het Omniversum in Den Haag beleef je de meest prachtige documentaires in grootbeeldfilmtheater. Bestel gemakkelijk je tickets voor € 11,75 per persoon.
 • Doe een leuk en leerzaam dagje uit bij CORPUS met € 5,- korting. In dit spectaculaire museum maak je een reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: het gebouw is een gigantisch lichaam. Je stapt binnen bij de voeten en reist helemaal naar boven, in het brein. Onderweg leer je van alles over je lijf, weerstand en gezondheid.
 • Smul van pannenkoeken op een rondvaartboot en geniet van het uitzicht op de Maas. Op Pannenkoekenboot Rotterdam mag je onbeperkt pannenkoeken eten en voor de kinderen is er een ballenbak! Varen en eten op de pannenkoekenboot kan voor kids al vanaf € 12,50 per persoon.
 • Twee uren onbeperkt jumpen, stunts uitproberen en spelletjes spelen op trampolines. Wie is de beste van het gezin? Test het voor maar € 10,- per persoon bij Jumpers Indoor in Amstelveen.
 • Alvast oefenen voor de wintersportvakantie met het hele gezin? Waag je op de lange latten of op een snowboard bij Skidôme Rucphen of Skidôme Terneuzen. Voor € 27,50 krijgen kinderen vier uur baantoegang.

Liever iets langer dan één dag eropuit? Combineer het dagje uit met een weekendje weg!
Foto 2. Hier komt die lekkere goudgele rakker vandaan. Foto: Batavia Biertour.
Laatst gewijzigd: 2019-01-02 15:15:53 · Gepubliceerd: 2013-10-23 15:52:13 - 7774