1

Ruil je kerstcadeau in het donker

Kerstcadeaus ruilen bij het muZIEum Nieuws door

archief oud artikel 2 januari 2014 Nijmegen, Gelderland In de afgelopen dagen zijn de nodige cadeaus uitgedeeld. Ben je niet tevreden met wat jij hebt gekregen? Dit is je kans: ruil je cadeau om bij muZIEum! Maar pas op... het is hier (uiteraard) helemaal donker!

Cadeaus ruiken en voelen

Komende vrijdag kun je je kerstcadeaus omruilen bij muZIEum. Hier vind je allemaal lotgenoten die ook van hun presentjes af willen. Nog eventjes terug in de kerstsferen en... in het donker! Op een ludieke manier kun je hier cadeaus ruilen. Je kunt de andere cadeaus niet zien, maar wel ruiken en voelen! Wie weet vind je wel een mooier cadeau in het donker dan je ooit had gedacht!

Donkerbeleving in kerstsfeer

De enige voorwaarde is dat je cadeau nieuw moet zijn, iedere deelnemer mag maar één cadeau meenemen. Onder begeleiding van een blinde gids ga je de donkerbeleving van muZIEum in. Vergeet geen euro aan kleingeld mee te nemen, want tijdens het ruilen kun je een drankje bestellen in het donker. Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig als je verzekerd wil zijn van een gratis ruilplekje in het donker.

Praktische informatie

Kerstcadeaus ruilen in het donker!
Wanneer: vrijdag 3 januari 2014 tussen 11:00 uur en 13:00 uur in het muZIEum
Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig als je verzekerd wil zijn van een plekje, via publiciteit@muzieum.nl (vermeld je naam en leeftijd)!
De cadeaus moeten wel nieuw zijn. Eén cadeau per persoon meenemen.

Laatst gewijzigd: 2014-01-02 11:04:02 · Gepubliceerd: 2 januari 2014 - 259