Ga aan de slag als striptekenaar

Museum Meermanno verlengt Strips! 200 jaar Nederlands beeldverhaal

Strips! 200 jaar Nederlands beeldverhaal Nieuws door

archief oud artikel 12 januari 2014 Cultuur Den Haag, Zuid-Holland Maak de stripgeluidenspeurtocht, kom lezen in de zitkuil en ga aan de slag als striptekenaar. Duik in de wereld van strips in Museum Meermanno! De tentoonstelling Strips! 200 jaar Nederlands beeldverhaal is wegens succes verlengd tot en met de voorjaarsvakantie.

Beleef de wereld van strips bij Strips! 200 jaar Nederlands beeldverhaal in Museum Meermanno en ga zelf aan de slag als striptekenaar. Ontdek hoe het beeldverhaal zich in Nederland ontwikkelde aan de hand van honderden bijzondere strips en tekeningen. Sinds de opening van de tentoonstelling in september bezochten ruim dertienduizend stripfans en gezinnen de tentoonstelling. Reden genoeg voor het museum om de tentoonstelling te verlengen tot en met 2 maart 2014. Ga ook op de foto in het striptheater, doe de stripgeluidenspeurtocht en kom lekker luieren en lezen in de zitkuil!

Ben je fan van Asterix & Obelix? Ga dan vooral naar 'Strips! 200 jaar Nederlands beeldverhaal' , want ze tonen tekst en tekeningen van een nooit uitgegeven Asterix-verhaal!

Laatst gewijzigd: 2014-01-10 17:33:22 · Gepubliceerd: 12 januari 2014 - 160