1

Hilarische bedrijfsuitjes

Weg bij die computer: ga eropuit met het bedrijf!

Ideeën voor bedrijfsuitjes   Redactioneel door

22 januari 2014 bijgewerkt: 26 februari 2016 Zakelijk Leer je collega's op een heel andere manier kennen. Ga weg achter die computer, ontwijk de werkvloer en trek eropuit met het bedrijf! DagjeWeg.NL geeft vijf tips voor een hilarisch bedrijfsuitje.

Maak je eigen James Bondfilm

Stap in de schoenen van een superheld, red de wereld en maak een Jeems Bontfilm bij 't Stormt! Uit een zwaarbeveiligd laboratorium in Rijswijk zijn levensgevaarlijke vogelspinnen gejat. De vogelspinnen zijn onderdeel van een geheim kweekprogramma en kunnen zich razendsnel voortplanten. Volgens onderzoekster Jane zijn de spinnen in handen van Kop Kun Krab, een duistere ziel uit Papoea-Nieuw Guinea. Hoogst tijd voor Jeems Bont om in actie te komen! Aan de hand van dit spannende verhaal maken jullie je eigen James Bondfilm. Iedereen verzorgt zijn eigen kleding en accessoires, dus het begint al met een vrolijke noot.

Lachend door Amsterdam

Trommel je collega's op en neem deel aan de Lachdag Amsterdam. De soldaat van Rembrandt toont je het oudste stukje van Amsterdam en vertelt daarbij sappige anekdotes. Neem daarna je eigen smartlappen cd op in een bruin café, volg een lachworkshop bij de Jordanese Joke of kies voor een hilarische Hou van Hollandquiz! Sluit de dag af met een echte Amsterdamse kroegentocht. En, voor diegenen die de portemonnee in de gaten houden: alle onderdelen zijn ook los te boeken.

Minute to Win it

Voor gezellige onzin van de bovenste plank daag je elkaar uit bij Minute to Win it! Wie houdt z'n hoofd koel? Het spel vereist met z'n vreemde, bizarre opdrachten strak teamwork. Kom achter de verborgen talenten van die ene collega en ontdek de onverwachte kwaliteiten van de receptioniste: bij Minute to Win it gaat iedereen tot het uiterste!

Maak een lipdub

Kies het favoriete lied van op de werkvloer of van het vorige bedrijfsfeest en maak een vette lipdub. Daarna begint de pret pas echt, want iedereen zingt naar hartenlust mee en duikt in de verkleedkist. Van lipstick tot hoedje en van pruik tot opoejurk. Er geldt maar één regel: hoe gekker, hoe beter! De professionele crew van TV Workshop neemt de clip in één keer op. En het waanzinnig leuke aandenken in de vorm van de clip blijft je natuurlijk voor altijd bij..

Met gekke capriolen door Rotterdam

Spring en ren met gekke capriolen door Rotterdam op Kangoo Jumps. Het schoeisel ziet er bijzonder uit en zorgt gegarandeerd voor een luchtige sfeer. Trek de stoute schoenen aan bij Jump Wear en maak een sightseeingtour door Rotterdam. Hop over de SS Rotterdam of de bekende Erasmusbrug en geniet van dit sportieve uitje! Sluit de dag bij wijze van ultieme teambuilding af met een groepshuwelijk bij Onedaywedding. Compleet met sluiers en hoeden betuig je elkaar de liefde en werk je aan je relatie. De werksfeer kan niet meer kapot!

Hou je meer van actie en sensatie? Kies voor een stoer bedrijfsuitje en ga paintballen of karten!

Laatst gewijzigd: 2016-02-26 20:26:52 · Gepubliceerd: 2014-01-20 16:23:33 - 10031