Dromen van een eigen jacht

Boot Holland 2014 in WTC Expo in Leeuwarden

Weekendje Terschelling met de Averechts Nieuws door

archief oud artikel 7 februari 2014 Toerisme Leeuwarden, Friesland Nu de winter zonder echte kou voorbij lijkt te gaan, begint de lente al zachtjes te lonken. En wat is er heerlijker dan met mooi weer in een bootje over het water te glijden? Voor al deze dromen, van wellicht een eigen bootje, is Boot Holland 2014 een mooie plek. De nieuwste, grootste, mooiste boten prijken in de WTC Expo in Leeuwarden.

Liefhebbers en kopers wandelen dit weekend door de WTC Expo voor Boot Holland 2014. Deze beurs is compleet ingericht met motorboten, jachten en zeilboten. Om heerlijk bij weg te dromen of om serieus te bekijken voor een eventuele koop.

Zeilscholen

Voor de kinderen is een bezoekje aan Boot Holland zeker indrukwekkend. Niet alleen door de grote schepen, maar misschien dromen ze zelf wel van een weekje varen. Dan kunnen ze terecht bij Zeilscholen.nl, die ook een stand heeft op de beurs. Alles wat ze willen weten over een zeilvakantie kunnen de medewerkers hen vertellen.

Varen

Voordat je besluit tot de koop van een boot moet je natuurlijk eerst wat ervaring opdoen op het water. En daar heeft DagjeWeg.NL genoeg ideeën voor! Zoals weekendje zeilen met de Averechts of varen over de Vecht in een authentieke salonboot.

Laatst gewijzigd: 2014-02-07 11:58:50 · Gepubliceerd: 2014-02-07 10:23:31 - 346