Romantische lentetips

Meer ideeën voor romantische uitstapjes |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Eropuit met je partner

23 maart 2021 Toerisme De dagen worden langer, sneeuwklokjes springen uit de grond en de zon werpt ons af en toe een stralende glimlach toe. De lente zit in de lucht! Neem je tortelduifje mee uit en geniet van een romantisch dagje uit.

Foto 1. Neem de liefste mee uit en ga een romantisch dagje weg! Foto: Pixabay

Romantiek van onschatbare waarde

Zoek een schat, ga golfen of woel met blote voeten in het zand

Voor een grootse belevenis bundel je de krachten: ga samen op schattenjacht! Natuurlijk hebben jij en je lief elkaar allang gevonden, maar geocaching als een echte real life treasure hunt is minstens zo spannend. In heel het land liggen schatten verborgen die met smart wachten om ontdekt te worden. Met enkel een Geocaching app op je mobiel, of wat coördinaten en een GPS in de hand, wandelen jullie het avontuur tegemoet.

Combineer het uitstapje met een weekendje weg en geniet nóg langer van elkaar!

Liefde met een slag

Geef jullie relatie net dat beetje extra 'schwung' en betreed samen het golfcourt. Trotseer de hindernissen bij een midgetgolfbaan in de buitenlucht. Of ga de uitdaging aan bij een golfclub. Wat betreft golfvarianten heeft Nederland zowel ervaren als beginnende golfers genoeg te bieden: van het kortere spel Pitch & Putt tot een volwaardige partij over 9 holes. Vind je een golfstick niets, ga dan voor een partijtje voetgolf. Sluit het uitje af met een heerlijke lunch to go en een flesje wijn.

Hartstocht in sneltreinvaart

Raas door het idyllische Limburgse landschap en beleef een huskytocht! Sneeuw is niet noodzakelijk, want de stoere honden van Lowland Pack bezorgen je ook bij een kale grond een droomrit. Kruip lekker tegen elkaar aan in de hondenkar, hou elkaar stevig vast en geniet! Kun je geen genoeg krijgen van al dat Limburgse schoon? Blijf dan lekker plakken en ga een weekendje weg in Limburg.

Idylle op blote voeten

Kriebelend zand, verend mos en harde kiezels. Ontdek de natuur op blote voeten en loop een blotevoetenpad! Door water, langs modder en over droog zand baan je je een weg naar geprikkelde zintuigen. De verschillende ondergronden zorgen voor een ontspannende voetmassage, dus na de wandeling staat niets het voetjevrijen nog in de weg. Combineer de wandeling met een ontspannen picknick.

Passie op de fiets

Liefde gaat door de maag, maar je favoriete restaurant wordt op een gegeven moment ook een tikkeltje cliché. Gooi het roer om en doe eens gek: stap op de tweewieler en fiets je driegangendiner bij elkaar! De verschillende fietsroutes van Smakelijk Fietsen leiden je langs prachtige bekende en onbekende stukjes Nederland. Trap van voorgerecht naar hoofdgerecht en beleef het driegangendiner op een andere manier. Kijk welke routes er in deze tijd beschikbaar zijn en fiets smakelijk!

Ook leuk in het voorjaar: fiets op de gratis witte fietsen of wandel door de mooie natuur van het Nationale Park De Hoge Veluwe en haal een gratis consumptie to go bij de Theekoepel.
Foto 2. Ga een romantisch dagje uit en fiets samen jullie driegangendiner bij elkaar. Foto: Pixabay
Foto 3. Betreed het golfparcours en sla je slag! Foto: Buitenplaats Kameryck © Marina Kemp

Kijk ook bij...

1 reactie

Laatst gewijzigd: 2021-03-23 15:54:17 · Gepubliceerd: 2014-02-10 11:55:36 - 22945