Tulpen uit Amsterdam

Eropuit in Amsterdam |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Vier de lente in de Amsterdamse binnenstad

10 maart 2014 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Geniet van de eerste zonnestralen, ontdek de prachtige binnenstad en vier de lente in Amsterdam. Alleen, met je geliefde of met vrienden.. Een dagje Amsterdam is altijd feest!

Historische binnenstad per koets

Ontdek de binnenstad eens op een andere manier, geniet van een ontspannen rondrit en ga met paard en wagen door Amsterdam. Terwijl de paarden de koets voorttrekken, rij je voorbij de ene na de andere bezienswaardigheid. De koetsier vertelt de mooiste anekdotes en geen bijzonder punt blijft onopgemerkt.

Tip: Verplaats je gemakkelijk en snel en huur een fiets bij Orangebike. Fiets langs de grachten en strijk neer op één van de vele terrasjes. Genieten!

Ontspannen Vondelpark

Stap uit bij het beroemde Vondelpark en loop binnen bij 't Blauwe Theehuis, te herkennen aan zijn bijzondere vorm. Het theehuis is al ruim zeventig jaar onderdeel van het Vondelpark. Geniet van een heerlijke lunch in de ontspannen ambiance. In het Vondelpark Openluchttheater zie je vanaf mei gratis spectaculaire optredens van dans, cabaret en muziek. Op vijf minuten afstand ligt het Leidseplein, waar je de middag genoeglijk voortzet.

Bijzondere ontmoeting

Loop daarna naar het Rijksmuseum voor een bijzondere ontmoeting met Rembrandt's Nachtwacht. De collectie van het museum is een ware ontdekkingsreis voor de hele familie. Tal van schilderijen van Hollandse meesters en waardevolle voorwerpen uit de Gouden Eeuw beloven een heerlijke middag vol cultureel vertier. Ook het gebouw zelf is een lust voor het oog. Geniet na met een picknick op het Museumplein.

Tulpen uit Amsterdam

Voor de fenomenale tulpen uit Amsterdam ga je naar de drijvende bloemenmarkt op de Singel. Haal bij één van de bloemenstalletjes op de boten een bosje bloemen en verras een geliefde of haal als souvenir snoepgoed van Papabubble aan de Haarlemmerdijk. Hier maken ze met simpele ingrediënten als suiker, water en glucose de mooiste creaties en als klant sta je er met de neus bovenop.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2016-07-26 16:48:01 · Gepubliceerd: 2014-03-10 10:06:16 - 1123