Lente-uitjes voor de hele groep

De gekste spellen bij Groepsuitje Limburg |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Laat een frisse wind door je huis of bedrijf waaien!

2 april 2014 Toerisme Landelijk Laat het kantoor voor een dagje achter je en zorg voor een frisse wind door het bedrijf of je huis. Laat de winter achter je en vier het voorjaar met een gezellig, sportief en verfrissend uitje voor je collega's, vrienden of familie!

Supergekke spellen

OSPEL - Reis af naar het altijd gezellige Limburg. Hier is nog alle ruimte voor een groepsuitje op maat, met allerlei komische spellen. Wie houdt bijvoorbeeld het hoofd koel bij het supergekke spel Minute to Win it? Iedereen voert om de beurt de gekste opdrachten uit. Even geen serieuze gesprekken, maar onzin van de bovenste plank! De tijd vliegt voorbij... maar probeer wel zoveel mogelijk punten te verdienen voor je team. Door de verrassende wendingen kom je vast achter die verborgen talenten van je collega, oom of beste vriend.

Stoere spellen in de stad

BORCULO - Liever niet naar het platteland? Rondom Borculo en Deventer kun je je ook uitleven, samen met Ultimate Adventures. Het water op met een raftboot of kano, op pad met een historische fiets in Deventer of samen boogschieten? Zijn jij en je collega's niet bang uitgevallen? Waag je dan aan het speciaal samengestelde programma vol teamspelen. Teambuilding bij Ultimate Adventure betekent namelijk niet zomaar een leuk dagje. Over je personeelsuitje is hier goed nagedacht. Ultimate Adventure heeft twintig jaar ervaring met teams en eigenaar Henk Hoek schreef er een boek over. Dat betekent: een innovatief uitje voor alle collega's!

Speel Bubbelvoetbal!

BERGHAREN - Kom tobbevaren met je collega's, kleiduifschieten met de familie of speel Highland Games na met je vrienden. Een dagje bij Groepsuitje Bergharen staat garant voor een onvergetelijke dag! Maar echt hilarisch is het Bumperz Bubble voetbalspel. Een nieuwe ervaring in Nederland, afkomstig uit Scandinavië. In Bergharen kun je het alvast uitproberen! Je speelt hier niet zomaar een standaard potje voetbal, maar je rent samen rond, gehuld in een 'bubbel'. Voetbaltalent heb je hier niet eens voor nodig... Bumperz op je eigen locatie? Dat kan ook!

Samen smullen en wandelen

LANDELIJK - Een bedrijfsuitje van een heel andere orde is WijnSpijs. Op heel veel locaties kun je aansluiten bij culinaire wandelingen, die een bezoek brengen aan alleen de allerbeste restaurants van de betreffende stad. Juist bezig om wat kilo's kwijt te raken? Dat vervelende stemmetje in je hoofd is niet nodig, want tussen de vijf(!) gangen door wandel je alle calorieën er zo weer van af. Een ideale bezigheid om steeds weer een andere collega te spreken of met de hele familie ontspannen te genieten van de lekkerste hapjes en wijn! Voor groepen van 15 tot 500 personen verzorgt WijnSpijs een wandeling op maat. Hierbij kies je zelf voor een dag en stad en WijnSpijs zorgt voor een onvergetelijke wandeling langs vijf toprestaurants.

Laatst gewijzigd: 2015-04-13 09:14:21 · Gepubliceerd: 2014-04-01 14:44:08 - 684