Vier je feest op het water

Zomerse rondvaarten, ga je mee? |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Kies een schip, nodig je vrienden uit en gooi de trossen los!

17 juni 2014 Trends Landelijk Iets te vieren? Kies voor een boottochtje, of één van de bijzondere of lekkere arrangementen op een partyschip! Zelf het roer in handen houden is leuk, maar je kunt een vaartocht ook voor je laten verzorgen. De kapitein staat al te popelen om je aan boord te laten en een stukje van zijn waterwereld te laten zien. Een schip leent zich uitstekend als locatie voor een themafeest, barbecue, jubileum of bruiloft. Wat zijn de mogelijkheden?

Rederij 't IJ - Independent3

Ooit gedacht aan een historische sleepboot als locatie voor jouw feest? Voor een spetterende themafeest ga je snel aan boord van het gezelligste schip van Nederland. De Independent3 van Rederij 't IJ is een varend café, waar je met al je vrienden terecht kunt voor een letterlijk spetterend feest. Gooi de trossen los! Borrelen, barbecueën, feesten en ontspannen gaat prima op de Independent3. Een dagtocht maken naar Pampus of kasteel Muiderslot kan, maar ook op de boot is genoeg keuze: leuke spellen en quizzen en heerlijk eten.

Op Partyschip Jorina zit je niet stil

Op Partyschip Jorina hoef je niet stil te zitten. De leuke activiteiten zorgen voor leven in de brouwerij, perfect voor een bedrijfsuitje of familiedag. Kies voor een tapasworkshop onder het varen, een salsaworkshop of een percussieworkshop. Met mooi weer is het bovendek een mooie oefenruimte! Vanaf het schip komt het Oud en Nieuw van Rotterdam tot leven. Aanrader: boek Jorina voor 's avonds en geniet van de duizenden lichtjes die de skyline omlijsten. Dit partyschip is een perfecte plek voor je bruiloft, op elke gewenste locatie!
Tip: DagjeWeg.NL staat vol met rondvaarten. Vaak hebben schepen en rederijen leuke of lekkere arrangementen. Net even wat anders dan anders!

Rederij Stiphout - Maastricht

Maastricht is een mooie stad, maar nog mooier vanaf het water! Vaar eens mee met Rederij Stiphout over de grens naar België, of bezoek tijdens de vaartocht een museum of bierbrouwerij. Een feestje vieren op het water? Dat kan hier natuurlijk ook. Rederij Stiphout verhuurt haar schepen voor speciale gelegenheden: met elkaar varen langs mooie route en genieten van lekkere hapjes en drankjes aan boord. Om het gemakkelijk te maken heeft de rederij zelf al wat bedacht. Kies voor een Lunch Cruise, Party on the River of Floating Restaurant. En maak het feestje compleet met wat entertainment. En... wie stapt aan boord van de Love Boat?

Ontdekkingstocht over SS Rotterdam

Ook een schip verkennen dat stil ligt, kan een avontuur zijn. En op de SS Rotterdam in de haven van Rotterdam is heel wat te ontdekken! Het schip voer vroeger in opdracht van de Holland Amerika Lijn, maar is nu in ruste. Toch is het nog helemaal in stijl. Het imponerende schip is een echt doolhof, met talloze smalle gangen, luxe dinerzalen, het achterdek en de hut van de kapitein. Met negentien zalen een prachtige locatie voor een feest, presentatie of vergadering. Lekker een avondje uit kan ook, want elke donderdagavond en vrijdagavond speelt er live muziek in de Ocean Bar.

Slapen op een boot kan natuurlijk ook, zoals op de Visithor, in de haven van Rotterdam. Een prachtig logement op het water.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2018-10-09 16:42:43 · Gepubliceerd: 2014-05-20 17:00:03 - 3959