Ga (voor nop) mee naar het Holland Zomer Festival!

Bestel gratis kaarten voor de hele familie met de kortingscode 'dagjeweg'! |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Bestel gratis tickets voor het hele gezin!

18 juni 2014 Toerisme Rotterdam, Zuid-Holland Kom met de hele familie naar het Holland Zomer Festival 2014. Een leuk begin van de zomer: van 26 tot en met 29 juni geniet je alvast samen van een zomers sfeertje in Ahoy Rotterdam. Dat kan nu helemaal gratis, met de kortingscode 'dagjeweg'.

Voor dames - Doe inspiratie op voor huis en tuin! Alles over gezondheid, kleding, gezondheid en lekker eten. Doe mee met een workshop salsa dansen of sieraden maken en swing mee met een optreden van Dries Roelvink. Droom weg bij één van de modeshows of ontvang stylingadvies.
Voor heren - Er is ook aan mannen gedacht! Leef je uit op een elektrisch racecircuit, doe mee met een bierproeverij, een WK-quiz of dartscompetitie met Co Stompé. Of leer koken van een Italiaanse chef!
Voor kinderen - Je kinderen laat je met een gerust hart spelen tijdens het Holland Zomer Festival. Ze kunnen paard rijden, springen op de springkussens, meedoen met workshops, en er is een crèche voor de kleinsten.

Model voor één dag

Droom je stiekem van een (inter)nationale modellencarrière? Misschien komt je droom uit bij The Model Convention. Presenteer je hier (met een beetje hulp) zo goed mogelijk op de catwalk. Scouts van topmodellen als Naomi Campbell, Yfke Sturm of Kate Moss zitten in het publiek! Binnen een dag hoor je of er een modellentoekomst voor jou is weggelegd! Geschikt voor mannen en vrouwen van 13 tot en met 30 jaar. Meer informatie op de website van The Model Convention.
Holland Zomer Festival / Zomer Fair in Ahoy Rotterdam
Van donderdag 26 tot en met zondag 29 juni 2014, van 10:00 uur tot 17:30 uur.
Entree: volwassenen 15,00 euro, kinderen tot en met 12 jaar 7,50 euro, kinderen tot zeven jaar gratis toegang.
KAARTENACTIE! Let niet op de entreeprijzen! DagjeWeg.NL geeft maar liefst 200 kaarten weg voor het Holland Zomer Festival! Bestel gratis kaarten met de kortingscode 'dagjeweg'!

Kijk ook bij...

1 reactie

Laatst gewijzigd: 2014-06-10 16:24:42 · Gepubliceerd: 2014-06-06 13:23:07 - 260