Baad in weelde in hartje Leeuwarden

Ontdek Leeuwarden |  deel via WhatsApp | Reportage door

Zomervakantie in Grand Hotel Post Plaza

12 juli 2014 Toerisme Leeuwarden, Friesland In hartje Leeuwarden wentelen gasten zich in luxe en comfort. Met een eigen wellnesscentrum, een sfeervolle binnentuin en de comfortabele, stijlvolle hotelkamers voel je je in viersterrenhotel Grand Hotel Post Plaza de koning te rijk. DagjeWeg.NL betreedt een verborgen parel, waar een serene stilte de toon zet van ongekende elegantie.

Foto 1. In viersterrenhotel Grand Hotel Post Plaza geniet je, net als de redactie van DagjeWeg.NL, gegarandeerd van een heerlijk verblijf.

Grand Hotel Post Plaza ligt aan de Tweebaksmarkt, in het historische centrum van Leeuwarden. Achter het achttiende eeuwse uiterlijk vertoon gaat een chique viersterrenhotel schuil. Grand Hotel Post Plaza herbergt en eigen wellnesscentrum en maar liefst 43 comfortabele hotelkamers en suites, met heerlijke plofbedden en van alle gemakken voorzien. De goed gevulde minibar maakt het plaatje compleet.

Heerlijk ontbijten bij Brasserie Lourens

In Brasserie Lourens komt 's morgens vroeg de heerlijke geur van verse croissants je tegemoet. Mmm... ontbijten als een koning lukt wel in Post Plaza! Verse jus d'orange, broodjes en fruit bereiden de innerlijke mens goed voor op een dag vol cultuur. Wat zullen we eens gaan doen?

Gastvrije, Ierse buren

Pal naast Grand Hotel Post Plaza ligt Irish Pub Paddy O'Ryan, al dertien jaar dé Ierse pub van Leeuwarden. Gezellig en authentiek zijn codewoorden voor het café, waar de voertaal Engels is. Ierse gastvrijheid staat voorop. Regelmatig vult Paddy zich met muzikale optredens, maar je kunt hier ook heerlijk eten. Leuk weetje: in 2013 haalde Paddy O'Ryan de Café Top 100 van Misset Horeca!

Ontdek Leeuwarden

Op steenworp afstand van het hotel vind je het centrum vol met musea, theaters en gezellige cafés. Vanuit Hotel Post Plaza wandel je rechtstreeks naar Grand Café Onder de Kelders. Het gezellige terras van Onder de Kelders bevindt zich op de gracht aan de Bierkade. Vanuit je stoel kijk je heerlijk uit over het water, waar eendjes en bootjes voorbij dobberen.

Maar Leeuwarden heeft nog veel meer te bieden:

DagjeWeg.NL toert de zomer door. Heb jij een leuke uittip? Deel hem met de redactie! Of ben je een leuk dagje uit? Maak een selfie en plaats deze op Facebook met #DWelfie en win leuke prijzen!
Foto 2. In viersterrenhotel Grand Hotel Post Plaza geniet je, net als de redactie van DagjeWeg.NL, gegarandeerd van een heerlijk verblijf.
Foto 3. In de binnentuin van Post Plaza, bij Brasserie Lourens, is het goed vertoeven.
Foto 4. Ontdek Leeuwarden! Ga lekker shoppen of pak een terrasje bij Grand Café Onder de Kelders.

Laatst gewijzigd: 2014-07-14 11:41:22 · Gepubliceerd: 2014-07-08 21:27:23 - 611