1

Winnen: twee tickets voor Kikker Popconcert

Maak de leukste #DWelfie en win!

Openluchttheater Amersfoort Nieuws door

archief oud artikel 15 juli 2014 Toerisme Amersfoort, Utrecht Wie kleine kinderen heeft kent hem ongetwijfeld: Kikker! Ontmoet het personage van Max Velthuijs met al zijn vriendjes in het Kikker Popconcert van Theater Terra. Zingen en samen genieten. Maak kans op twee gratis tickets voor deze gave voorstelling op 27 juli in Amersfoort!

DagjeWeg.NL geeft in samenwerking met OPENLUCHTTHEATERS.NL twee tickets weg voor het Kikker Popconcert op zondag 27 juli om 10:30 uur in het Openluchttheater Amersfoort! Wil je ook kans maken? Kijk dan hieronder wat je moet doen om de kaartjes te bemachtigen.

Wat moet je doen om te winnen?

Maak een leuke selfie tijdens een dagje weg en post deze met #DWelfie op de Facebookpagina van DagjeWeg.NL. De redactie kiest aan het einde van de week de leukste, grappigste, mooiste foto. Is dat jouw foto? Dan heb jij de tickets voor het Kikker Popconcert gewonnen! Deze actie loopt tot en met 21 juli 2014.

De voorstelling

Al jaren heeft Kikker de harten gestolen van vele peuters, kleuters, ouders & grootouders met de boeken van Max Velthuijs maar ook met de familiemusicals van Theater Terra. Het Kikker Popconcert van Theater Terra is een vrolijk programma waarin de leukste liedjes uit de drie Kikker musicals ten gehore worden gebracht. Een feest van herkenning, of een leuke eerste kennismaking met Kikker en zijn vriendjes. Kikker, Eend, Haas, Rat, Varkentje en Beertje, ze zijn allemaal als poppen te zien in het Kikker Popconcert. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder.

Laatst gewijzigd: 2014-07-17 15:31:41 · Gepubliceerd: 2014-07-15 09:19:40 - 253