Droom mee met Billy Elliot

AFAS Circustheater |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Beroemd verhaal klinkt nu vanaf het podium van het AFAS Circustheater

4 november 2014 Cultuur Den Haag, Zuid-Holland De dansende Billy Elliot veroverde duizenden harten vanaf het witte scherm. Nu klinkt het uitzonderlijke verhaal van de jongen die droomt van een leven als balletdanser van het podium van het Circustheater. Billy Elliot, de musical, is vanaf donderdag 6 oktober te zien. Droom en vecht met Billy mee!

Billy Elliot, de musical, is gebaseerd op de wereldberoemde film. Het vertelt het verhaal van de jonge Billy, die na een boksles opeens in een balletles belandt. Nieuwsgierig als hij is doet hij mee met de les en blijkt een uitzonderlijk talent te bezitten. Maar een zoon die op ballet zit? Daar is vader Elliot allesbehalve blij mee. Toch blijft Billy trainen met zijn fanatieke lerares, om zijn doel te bereiken. De Royal Ballet School in London. Een herkenbare en ontroerende geschiedenis over een arbeidersgezin ten tijde van de mijnstakingen in Engeland (1984-1985).

Billy Elliot, de musical, is vanaf donderdag 6 november tot en met zaterdag 28 februari exclusief te zien in het AFAS Circustheater in Den Haag.

Meer gave musicals

Jamai Loman deelde zijn favoriete musicals van dit seizoen, waaronder Billy Elliot! Lees zijn tips: check deze musicals!

Met de kinderen naar het theater

Neem de kinderen ook eens mee naar het theater. Voor de nieuwste voorstelling van Woezel en Pip bijvoorbeeld. Vind meer theatervoorstellingen op DagjeWeg.NL.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2014-11-11 09:06:06 · Gepubliceerd: 2014-11-04 09:56:31 - 324