Høerä! Ikea opent (eindelijk) een vestiging in Zwolle

Ikea Zwolle |  
Nieuws door
Foto 1. De dertiende vestiging van Ikea is de meest duurzame van Nederland. Foto: Håkan Dahlström, Flickr

Zweedse wooninspiratie binnen handbereik voor Zwollenaren

18 februari 2015 Toerisme Zwolle, Overijssel Eindelijk is het zo ver: Zwolle heeft een Ikea. De bekende Zweedse meubelwinkel opent de vestiging vandaag en daarna zijn de Zweedse gehaktballetjes, de Billy's en de wooninspiratie voor iedereen toegankelijk.

Duurzame Ikea-winkel

Ikea Zwolle viert met een 'housewarming' de opening van de nieuwste en meest duurzame Ikea-winkel van Nederland. Het grote publiek is welkom om te komen neuzen tussen het uitgebreide aanbod vol meubels, accessoires en wooninspiratie. De collectie van deze Ikea is precies afgestemd op de bevolking rondom Zwolle. Zo gaan de slimme woonoplossingen uit van bijvoorbeeld grotere gezinnen. Ook worden de ruimtes - als experiment - meer ingericht als volledig huis. Er is alleen geen Småland, maar als alternatief zijn er op bijna alle afdelingen speelactiviteiten. Rondom de opening zijn er volop openingsaanbiedingen en activiteiten. Kom verkleed als Zweed, doe een speurtocht of snoep van een gratis ijsje. Er zijn ook diverse presentaties en poppentheatervoorstellingen.

Dol op winkelen? Bekijk snel waar je terecht kunt!

Praktische informatie

Nieuwsgierig naar de nieuwe Ikea? De housewarming wordt gehouden van woensdag 18 tot en met zondag 22 februari 2015, van 10:00 uur tot 21:00 uur. Het restaurant is open van 9:00 uur tot 20:30 uur.
Adres: Diepholtstraat 3 in Zwolle.
Foto 2. Alle buren van de Zwolse vestiging worden uitgenodigd. Foto: Flyer Ikea

Laatst gewijzigd: 2015-02-18 17:04:43 · Gepubliceerd: 2015-02-18 16:38:57 - 268