1

Top 5 - Paaseieren zoeken met Pasen

Eitje hier, eitje daar. Wie speurt de meeste paaseieren bij elkaar?

Dagje uit met Pasen 2015   Redactioneel door
Foto 1. Speur mee naar de eieren van de paashazen. Foto: Kip&Ei Event

archief oud artikel 3 april 2015 Opmerkelijk De Paasdagen komen eraan: tijd voor de Paashaas om zijn eieren te verstoppen! Ze liggen op heel veel plaatsen in Nederland verstopt. Waar ga jij dit weekend paaseieren zoeken?

Van paasei tot kuikentje

EWIJK - Ga samen met de Paashaas op zoek naar paaseieren op het Kip&Ei Event bij Rondeel Ewijk. Hier staat op Tweede Paasdag alles in het teken van kippen en eieren. Ontdek hoe kuikens uit het ei komen, ga lekkere pannenkoeken eten en bekijk de spectaculaire vliegershow. En dat is niet alles, er is nog veel meer te beleven.

Hoeveel paaseieren scharrel jij deze Paasdagen bij elkaar?

Speuren met een smartphone

HERWIJNEN - Paaseieren zoeken op de moderne manier, dat kan op GeoFort! Help de Paashaas van GeoFort van vrijdag 3 april tot en met maandag 6 april met het zoeken van zijn eieren op het spannende eiland. Houd je smartphone in je hand en ga op zoek naar eieren met QR-codes. Misschien vind je wel een leuke verassing!

Paashaas bij Kasteel Ammersoyen

AMMERZODEN - De Paashaas is langs geweest bij Kasteel Ammersoyen! Kom met de hele familie langs voor een speciale familierondleiding tijdens de Paasdagen. Eerst lekker eieren schilderen in de taveerne, daarna het kasteel bekijken. Onderweg om je overal paaseieren tegen, maar je moet wel goed zoeken: in kleine nisjes en achter luikjes in de ridderzaal. Zoek ook goed in de wapenkamer! Wie vindt de meeste eieren?

Smikkelen, speuren en springen

BEST - In de bosrijke omgeving van Noord-Brabant hebben de paashazen van Toon Vertier hun eieren verstopt. Ga op Tweede Paasdag op zoek bij Toon Vertier tussen de bomen en struiken en sprokkel de meeste eieren bij elkaar. Eieren worden gezocht tussen 13:30 uur en 16:00 uur, en er is nog veel meer te doen. Spring op de springkussens of laat je schminken, als paashaas bijvoorbeeld!

Koninklijke eieren

BAARN - Klaar voor de start? Af! In het park bij Paleis Soestdijk liggen maar liefst 4.000 te wachten op enthousiaste kinderen. Er zitten ook koninklijke eieren tussen van goud! Als je die vindt, krijg je een leuke prijs, dus kijk goed om je heen. Op deze plek speelden nog niet zo lang geleden koninklijke kinderen en nu mag iedereen er zomaar naar binnen. Er is nog veel meer te doen: schminken, knutselen, een speurtocht en een optreden van kinderartiest Jeroen de Boer.

Behalve paaseieren zoeken is er met Pasen nog veel meer te doen! Lees Pasen 2015: de leukste uitjes en ideeën of bekijk de Weekend Top 5 voor dit paasweekend.
Foto 2. Ga op zoek naar paaseieren op het Kip&Ei event. Foto: Kip&Ei event
Foto 3. Speur in de wapenkamer naar paaseieren. Foto: Kasteel Ammersoyen
Foto 4. Paaseieren zoeken op een koninklijke plek! Foto: Paleis Soestdijk

Laatst gewijzigd: 2015-04-03 10:29:33 · Gepubliceerd: 2015-04-02 11:30:22 - 6304