Zoef over het parcours van het ElektrischeFietsen.com Event

Bezoek het ElektrischeFietsen.com Event |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Kom alles te weten over elektrisch fietsen en probeer het zelf uit

14 juni 2015 Toerisme Zandvoort, Noord-Holland Heb jij er al eentje? Of wil je graag zo'n elektrische fiets? Kom dan naar het dertiende ElektrischeFietsen.com Event van start. Deze keer staat het Circuitpark Zandvoort in het teken van de elektrische fiets.

Foto 1. Kom alles te weten over elektrische fietsen en probeer ze zelf uit op de grote testbaan! Foto: ElektrischeFietsen.com

Elektrisch fietsen gaat wel heel snel

Anderhalve kilometer parcours zoeft onder de fietsbanden voorbij

Jong en oud vermaakt zich op en top op het ElektrischeFietsen.com Event. Want fietsen op een elektrische fiets gaat lekker snel! Op het event zijn verschillende soorten en merken uit te proberen. Stap op een elektrische toerfiets, stadsfiets, mountainbike of een grote bakfiets. Daarnaast zijn er diverse speed Pedelecs om te testen. Die gaan wel heel snel: tot 45 kilometer per uur.

Dol op fietsen? Bekijk één van de vele fietsroutes of uitjes met de fiets!

Het grootste testparcours van de Benelux

Fiets over het grootste testparcours van de Benelux en ervaar hoe fijn elektrisch fietsen kan zijn. Anderhalve kilometer asfalt zoeft onder de fietsbanden voorbij. Het parcours is afgezet voor ander verkeer, zodat iedereen hier veilig kan fietsen. Op het event is een ruim aanbod te vinden van 35 verschillende fietsmerken. Probeer fietsen uit van zevenhonderd tot vijfduizend euro en bekijk de laatste technieken en nieuwste trends. Vragen over elektrische fietsen? Daarvoor kan iedereen terecht bij het deskundige personeel.

Kinderen gaan lekker spelen

Ook voor kinderen en kleinkinderen is er genoeg vertier. Zo vermaken ze zich op het uitgebreide terrein met de verschillende speeltoestellen. Terwijl opa, oma, mama of papa een lekker rondje elektrisch fietsen, hoeven zij zich niet te vervelen!

Praktische informatie

Het ElektrischeFietsen.com Event is zondag 14 juni van 10:00 uur tot en 17:00 uur. De toegang is gratis.
Foto 2. Fiets over het grootste testparcours van de Benelux. Foto: ElektrischeFietsen.com
Foto 3. Probeer de nieuwste fietsen uit. Foto: ElektrischeFietsen.com

Laatst gewijzigd: 2015-06-10 15:53:37 · Gepubliceerd: 2015-04-10 16:26:09 - 480